Livets små kurvor

Vi lyckades få in ett videoinlägg efter ett antal innan det som lades upp. Jag tyckte vi kunde provat en gång till men Julia tyckte detta var bra. Störde mig lite att vi kom in på samtalsämnet lärare och matteböcker. Något vi diskuterar flitigt i skolan!

Har kommit hem från träningen och är allmänt helt slut och tuppar väl av snart så det blir lite snabbt här ;) Fast så tänker jag varje gång och är ädnå uppe till halv ett... Jag är ingen planerings människa!

Suttit och filurat hur man spelar in en video på min lilla digitalkamera, tror min systemkamera inte har den funktionen och orkar inte heller komma på hur den gör. Men digitalkameran har inte haft ljud när man spelade in och detta har stört mig så otroligt mycket! Upptäckte att kameran inte har någon högtalare förmodligen och att ljudet kommer när filen är i datorn. Så det problemet är nu löst! :D För det var väldigt roligt att göra ett videoinlägg så kanske kommer mera! ;D

Tack för alla kommentarer som ramlat in under dagen :) Gör mig väldigt glad! ^^



Från i somras :P
 
-Emelie

Kävllen idéer sprutar

Har "sovit" en stund i mina religions papper sammtidigt som jag kollar lite TV.
Tänkte jag skulle få sova nu eftersom jag inte fick så mycket sömn förra natten ^^ soma runt 2 och vaknade 6 :) alltid lite påfrästande sen i skolan :) Men eftersom vi inte har något gästrum i min lilla lya och mormor och morfar är här är jag så givmild och låvar ut mig älskling :( så jag sover på vardagsrumsgolvet där de vuxna sitter och pratar och vägrar flytta sig. Men då kommer kvällens idéer sprutande ur mig och jag tänker sätta mig och skriva, men vad händer? Jo man hamnar här. Men musik, fb och bloggen :) aja, underhållande det också ;)
Nu tänker jag skriva lite Georafi om jordbruk och försöka inse att jag kommer total faila på engelska minitesten vi har på fredag! hehe har jag pluggar på de 30 verbern och alla olika saker runt omkring som? -Nej... hmm och jag som tänkte klara detta... Vi kör på känska och hoppas på att turen är på min sida denna vecka ;) ska även se över kamran nu innan helgen. Komemr bli såå roligt :) får se till att Emelie håller i uppdaterigen under dagen så ska jag försöka slänga in något om jag hinner. Men lovar att ni ska få se bilder på söndag kväll :)

Liten fin bild sen en annan gång jag fotade hockey x) (dålig kvalité)
-Julia

Videoinlägg


Här kommer videoinlägget videoinlägget ;D säg gärna vad ni tycker om det!
Skruva upp volymer om lyssna med stora öron som ni vill höra vad vi säger ;) hehe ;)
Hope you like it ;D

I väntan på något alldeles specielt

Emelie har varit här idag :D hehe länge sedan sist ;) och gissa vad vi har gjort ?! vi har spelat in ett inlägg som kommer komma upp under kvällen ;) håll utkik!! Så i väntat på det får jag hålla er glada ;)
Den fina tjejejn åkte iväg med bussen för en stund sedan och jag är forever alone :( Ska äta snart och sen blir det att tycka ner i skolbökerna eftersom jag har insett att jag har religionsprov, musikprov och matteprov denna vecka ! aah! Så vi får höras senare under kvällen :)

-Julia

Stressade jag

Jag har kommit fram till en sak. Att jag är en sådan människa som suger på att köra det jag har tänkt mig! Kom hem förut och var vrålhungrig. Mamma kom hem efter ett tag och började göra lasagne som tog en och en halvtimme eller något. Då hade hela kvällen gått typ för nu gör jag inte det jag ska. Men måste skriva klart uppsatsen om mänskliga rättigheter. Absolut sista datumet är imorgon. Fast egentligen skulle den varit inne vecka 6, men men ;) Så blir bara ett snabbt blogg inlägg från mig innan jag fördjupar mig i lärdomensvärld (eller försöker i alla fall).



Kanske inte så passande när man hoppas innerligt att vi går mot vår. Fast några kanske saknar snön? :)

-Emelie

Hemma

Jag är hemma :O hehe Hade hemkunskap som slutade tjugo i 11, maten öppnar kl 11 och nästa lektion är inte för än 12 så det kändes ganska självklart att åka hem och vila lite.  :) Så passar på att göra ett litet inlägg när jag endå sitter vid datorn :) Det suger att mig blogg.se inte funkar. Varje gång jag ska lägga ut något står det "fel anrop" !! Någon teknisk människa som vet vad det kan vara fel på, får gärna hjälpa lilla otekniska jag (a)
hihi. Men nu ska jag hitta pånågot innan jag cyklar tillbaka till skolan igen ;) efter skolan blir det kör med Emelie. Kanske vi gör något video innan eftersom vi har lite tid då;) vad tycker ni?!

-Julia

Klockan tickar sakta

Sitter i sängen och surfar runt lite smått ;) Läser alla 1D noveller som finns... Kan vara trevlig underhållning! ;) Dagen som Julia sade har väl varit helt okej, men som vanligt tusentals grejer. Träningen blev inte så jobbig för att en tjej svimmade i slutet och allt stannade av ^^' Trevligare slut kunde man fått på sin kväll, särskilt om stereon viljat funka. Grr, han håller på att vinna kriget!
Övertalade mamma att spela gitarr förut så att jag kunde sjunga Love story. Riktigt mysigt även om hon aldrig hade hört låten innan x) Själv är jag total kass på gitarr. En gång sa en tjej till mig: "Du sjunger mycket bättre än du spelar gitarr" Det håller jag med om! ;) har väl blivit lite bättre ändå ;)

Vi hörs imorgon för nu ska jag allt sova! Har fortfarande dålig dygnsrytm känner jag x)


Göteborgshjulet i suddigt format. Tror det är Julia som tog den i höstas när vi var där med skolan, men är inte säker ^^

-Emelie

måndag

Orkar inte skriva så mycket nu så får bli kort och sammanfattat :)
Dagen har varit bra men jobbigt att vara tillbaka... hadr gärna haft en vecka lov till :)Va och tränade idag. härligt! kommer ha go träningsvärk imorgon ;) Farmor och farfar kom även hit idag eftersom min lillebror fyller år imorgon :) Nu ska jag ta och gå och lägga mig eftersom jag är typ levandedöd nu. Pratade även med Emelie om videoinlägg och hon är lite små pepp på det :) Vad tycker ni? Nu ska jag dra mig till min älskling <3 Skulle alldrig klara ett liv utan dig, sängen <3 hehe godnatt



-Julia

De fina lovet flög

Godmorgon. Jag mår mycket bättre idag :) Vart tog lovet vägen?
Idag börjar jag iallafall skolan kl 10 pga ingen idrott. Både bra och dåligt... Gillar idrott men ganska härligt med sovmorgon :) Ser ut att bli härligt dag med 4 lektioner och träning ikväll. :) länge sedan jag tränade sist. :( Sitter varje fall och äter frukost nu och lyssnar på hög musik eftersom resten av familjen har flytt till skola och jobb ;) hehe.
Såg att jag fått en fråga om mig och mitt hårtvättande, och gärna gör jag det. Ska försöka få med Emelie på video inlägg och att hon kan bli min assistent :D hehe kan ju inte bli mer än bra. Eller?
Nu ska jag ta och fixa till mig så jag vågar visa mig utanför dörren överhuvutaget idag. hehe.
Ha en riktigt bra dag!

-Julia

...

Mår ap dåligt nu... Suck :(
Huvudet dunkar och det svartnar för ögen. :( går och lägger mig och hör av mig imorgon.

-Julia

Merci madame!

Kollade runt på youtube förut och hittade den här videon. Otroligt duktig! :')

http://youtu.be/PJv4KiPJkcs Ni måste se den! Gick tyvärr inte att bädda in den på grund av copyright eller någonting ;) Det är från franska talang men hon sjunger på engelska. Så kolla in nu då! ;)

Inte gjort nånting...

Åååh ibland blir jag bara sur på mig själv... har inte gjort nånting vettigt på hela dagen mer än att jag va uta och gick med mamma, pappa och lilla syster förut... SUCK!  bara suttit framför datorn, tv, mobilen och pianot...
ska igenterligen och träna med laget om en timma men får se vad det av det. Kanske åker sent ikväll eller imorgon innan skolan... men det återstå att se...
Tänkte ladda upp bilderna nu men har inte orkat göra något åt dem så de är helt orginala :)




Det fick bli fjällen alla träd som fick stå som model åt mig ;) hehe
Alla andra bilder ser likadana ut så orkar inte ladda upp dem. x)

-Julia

Solen skiner jag och jag tviner

Jag tror man kan säga så ;) Det rimmar och det är huvudsaken. Spelar ingen roll om sista orden betyder något eller inte. Men slog upp det i en ordbok (kan ni tänka er att det finns sådana? :D) och tvina är ett ord som betyder kraftlös eller tyna. Så kanske ett ord ;) Tänk vad ni har lärt er av att läsa http//:objectiv.blogg.se Till och med att läsa bloggar kan vara lärorikt! ;D

Hade om sagt tusen saker att göra idag, plugga var väl högst på den listan som Julia så fint nämnde är det lite den här veckan... Har försökt i några timmar och läst 9 sidor i Geografi boken är väl det jag lyckas med. :l Min kära stereo har krånglat hela dagen också, skyller på att den har snott min tid ^^ För tillfället funkar den hoppas det håller í sig!

Håller på att försvinna här inne så ska nog springa ut lite och få frisk luft som en vuxen person skulle ha sagt 8) Sedan får jag väl ta tag i allt.



Den här bilden gott folk stod jag med kameran lutad uppåt ett träd... Det är avancerare än det låter! ;)

-Emelie

Humöret svänger

Sitter här och är på riktigt bra humör ;) vet inte riktigt varför, men spelar det någon roll?!
Har precis ätit och inser att jag inte gjort något av det jag skulle göra dennna dag än.. hmm.
får nog sätta igång... Nu blev jag på mindre bra humör. Har varjefall redigerat någora av bilderna som ni ser. Detta var årets sista bilder med snö som jag tar. Ååh efterligen vår :D
Men när jag nu tänker på det är det skola imorgon också. Usch, fy och blä... Nu blev jag inte alls på bra humör..
Veckan som kommer ser rätt bra ut i alla fall. Lördag och Söndag blir det att göra stort foto jobb men min fina vän Lisa eftersom det är hockey cup här i stan :) ååh va kul det ska bli. :)
Insåg alldeles nyss att jag har Matte prov, musikteori prov och religions prov under kommande vecka! ååh! Kommer jag klara detta?
Självklart! Använder mig alltid av min kompis ordspråk...
"Allting löser sig alltid förr eller senare, på ett eller annat sätt, även fast det inte alltid blir som man tänkt sig"
Riktigt bra faktiskt! Tänk på det i 10 sekunder. Det stämmer faktiskt! :D Tänk alltid på det när ni tycker att något är jobbigt :)
Nu ska jag göra något vettigt. Får se vad det blir :) annars fastnar jag nog framför fb hehe :) goa vänner där ;)


litet smak prov på bilderna :) lovar att det kommer fler under dagen :)

-Julia

Kall morgon

Godmorgon alla glada, (och ledsna också) :D
Vaknade vid 9 och tt frukost med familjen. Mys:)
Var sedan tvungen och maxitvätta mitt hår. Jag är väldigt rädd om mit hår och vill att det ska må bra även fast alla aktiviteter de får prova på. Så jag är noga med att tvätta det med bra shampo. Men när jag nu va i fjällen så glömde jag så klart mitt shampo hemma och fick använda "vanligt" shamop. och detta har gjort att mitt hår har sett ut som en rishög hela veckan :( Men nu har jag i alla fall duschat med mitt shampo och mitt hår mår snart bra igen ;) hehe men när jag nu stod där i duschen med massa shampo i håret, vad händer inte då om inte att varmvattnet tar slut. SUCK! ^^ så fisck bli kall dusch för min del idag, men är i alla fall redit vaken nu. hehe x)
Idag ska jag göra lite ärenden på stan, städa rummet, packa upp alla mina väskor, redigera bilder och plugga. hehe men ska uppdatera så fort jag hinner och har något roligt att berätta :D

bild sen förra året.

-Julia

Kyrkans höga topp

Skulle gärna vilja sovit till typ tio, elva, men det blev att hoppa upp i ottan (enligt mig) och ge sig av till kyrkan snart. Snark, jag har totalt vänt på dygnet och vill bara sova! Tur att vi första dagen börjar klockan tio ;3 Får lite sovmorgon allt. Eftersom jag har dratt på det här med läxor kan ni gissa vad jag gör idag. Läxor, läxor, läxor...

Önska lycka till!





Detta är Skaras domkyrka ;) Inte dit jag ska... Det är typ en liten bykyrka som är, hör och häpna VIT! :D Men hade bilder på den här som passade ganska bra ;)

Hon återvänder

Nu är jag tillbaka :) hehe glada? nja det vet jag inte, vi verkar ha klarat er rätt bra med Emelie :)
Va underbart att komma hem och se att det är vår här :D Måste ta mig ett vår rus imorgon ;) hihi
Kom hem 19:59 så han precis till melodifestivalen ;) rätt bra låtar idag. Tur att Danny gick vidare även fast han sjöng rätt falskt första gången... Satt i soffan med hela familjen och åt god mat. Myys :)
Min vecka uppe i fjällen har varit toppen. Spenderade nästan hela veckan med komisar till familjen där. Massa skidåkning, mys, bak, massa onyttigheter och galet mycket skratt :D Vi har haft både toppen väder och botten vädet. Vi åker skidor på ett ganska litet ställe men hur bra som helst eftersom det nästan är bara vi som åker där så det är ALDRIG några köer till liften ;) Trotts detta lilla place har vi lyckats starta laviner, kört i diket med bilen, grilla korv i backen, fastna i liften, vurpa i backen, fira två åring, ta 300 kort på 2½ timma och typ 1000 åk på 6 dagar :)

Blev inte så många biler som jag trodde det skulle bli för insåg att det skulle bli lite svårt att få med systemkmeran upp i liften. Men idag hoppade jag skidåkningen och fotade innan vi åkte :) har inte laddat över bilderna än men ska fixa med sånt imorgon när jag har lite energi.
Trots att jag har lagt mig vid 22 och sitgit upp vid 8 varje dag är jag hur trött som helst... suck. Är inte lkov till för att man ska bli pigg?? ^^ aja...

Imorgon blir det att fixa alla saker som jag vill hinna innan alla aktiviteter drar igång igen som vanligt. Då ingår det att ladda upp bilder från veckan hit, så håll utkik. :) Men nu ska jag dra mig tillbaka till TV för att kika lite Bond ;) hehe inte så intreserade men orkar inte göra något annat nu.. -.-



-Julia

Skogens glada troll

Är hos kompisen nu och varit ute och fotat :) Har inte hunnit kolla igenom bilderna så mycket, men ska visa er dem bästa! :) Medan jag sitter vid datorn håller hon på att möblera om sitt rum så där huxflux :l Vi får se hur det går... ännu inga bokhyllor över sig ^^'
Känner mig som en riktig skogsmulle när jag tittar på dem! :D
Tredje bilden är genom ett hus som är helt nerfallet ^^
-Emelie

Nu händer det igen

Ska iväg till en kompis nu alldeles strax. Längesedan vi sågs, vi går inte på samma skola längre och blir inte att vi ses så ofta. jag som många säkert har hört mig klaga på suttit hemma och inte gjort så mycket och hon har åkt skidor. Men nu är hon hemma och vi ska förmodligen fota ganska mycket ;) Blir att umgås med henne ikväll också med melodifestivalen. Så kommer antingen upp bilder imorgon eller senare om jag får låna hennes dator. Fast då blir jag inte värst social! x)



På skolresa med klassen utanför Skaras domkyrka! ;)
-Emelie

Böckerna anfaller

I alla fall mina ;) Hade tänkt vara duktig och plugga hela lovet, men vad har jag gjort? Ingenting! :D Så i helgen vet ni vad jag gör... Har läst ganska mycket på lovet eftersom Bokia har bokrea. Idag har jag åkt skridskor och varit och kollat i affärer efter det. Synd så hade jag verkligen ingen lust att köpa något utan gick mest runt som en zombie och ville bara sova. Fick ett antal blickar på mig x)

Publicerade en berättelse här igår. Tänkte fortsätta på den men inte här :) Kika istället in på http://wroteup.blogg.se om ni vill fortsätta läsa den ;) Ska ta och skriva på den istället för att göra läxor :D
Men hörs senare ;)



Intressant med bilder som egentligen är "misslyckade" men som ändå har sin charm :)

-Emelie

Once upon a time

Total utmattad tjej som sitter framför datorn ;) Väntar på att klockan ska bli åtta då Once upon a time börjar på femman. En gansk bra tv - serie. Har börjat skriva på en berättelse/novell efter att läst mycket dem senaste dagarna :) Får se om det blir något bra... Kanske kommer upp här om det finns läs sugna läsare! Det var en intressant mening måste jag säga ^^

Kompisen min åkte hem förrän stund sen så är själv nu ;) Hörs kanske senare med en del av novellen? ;)



Yey jag och min syster ;) Jag är till höger!



Inte min cykel men den stod lockande i somras och kom med på bild! ;)

-Emelie

Sleepy friend

Gick och la mig lite för sent igår... Zzzz ^^ Så ligger här med en kompis och lyssnar på One direction i min säng och typ sover. Väldigt avslappande fast de mest upptempo låtar ;3 Varit en trög dag där det ändå som hänt var att jag gick till affären och handlade :P Facinerande ^^ Skönt att våren är på ingång, fast det får en att längta till sommaren och att bada. Så jag ska fortsätta med mina drömmerier så hörs vi senare! :D



Mmm en strand!

-Emelie

Kattegatt

Känner jag varit lite dåligt på att uppdatera x) Känner att min kära vän Julia får komma hemma nu, bloggen dör ut när jag bloggar själv ;) Men än så länge får ni nöja er med mig! ;)

Har idag klippt mig, varit på Bokias bokrea och köpt några böcker och sedan har en kompis följt med mig hem! Vi har dansat just dance 3. I slutet låg vi bara på golvet och viftade på armarna. Det skulle ni ha sett! ;) Nu sitter vi vid vaarsin dator, hon grejer i photoshop och jag gör mina läsare överlycka! :D



En version av den här kattbilden! ;)

 Så här ser jag ut när jag klippt mig! Kanske ingen jättestor skillnad, men mne ;)



Mera får! ;3

-Emelie

Musiken flödar

Jupp mina högtalare kör hårt! ;)  Istället för sportlov har den här veckan mera blivit min musiklov! Det är typ det änd jag gör... Fick en länkning på en tjej som sjunger på youtube. Lyssnade och gillade vad jag hörde! Så för attgöra henne glad och låta er höra detta också så lägger jag upp videon! :D Happy face nu va? ;) Försöker även skriva en låt... Det går väl sisådär xD Haha kanske inte min grej, men har faktiskt kommit på en vers! Har bara ingen aning om hur refrängen ska låta eller handla om O_o Vi får se om jag kommer någon vart med den här idén! ;)

Ska nu åka skriskor... mot min vilja. Vill hellre sitta vid datorn eller pianot. Så det blir det sportlov i alla fall. Tusan också, nu kommer jag ju sporta också! Måste även sätta igång med alla läxor jag hade tänkt göra under lovet också :S Jag gör ju ingenting x) Så får sätta igång nu!

-Emelie



Hon är duktig ;)

Tror fåglarna tar över min värld

Kreativa jag satt och pysslade förrut ;3 Det blev en fågel på och igår skaffade jag twitter... Hjälp! Detta kan inte vara bra :S Julia hälsar att hon har det bra i sin stuga där hon åker skidor ;)

Vad har jag sjölv roat mig med idag då? Pysslat och sedan tillbringat över en timma i en matt/gardin/lamp affär... Det var sjukt tråkigt och min mamma sprang runt och kollade på allt möjligt. Jag hade handsfree och satt och lyssnade på One direction skiva på spotify ^^ Annars skulle jag väl legaat död i den affären nu x)

Fixade även prao plats till praon v16, v17 :) Blev Akademi bokhandeln :) Ska nog blev trevligt eftersom jag läser ganska mycket! Lovade bilder på getter igår, sedan kom jag på att det nog är lamm ^^ Smarta jag ;P









Hihi söta :D
-Emelie

TwitteriKwitt

Haha, satt och gjorde ingenting när mina händer for över twitter.com i sökfältet. Plötsligt är jag medlem x) Har ingen aning varför jag fick ett sådant ryck, men aja det är väl trevligt ;) jag heter i alla fall EmelieEme ^^



Ser ni den passande fågeln på fotot? ;)

Latheternas dag tillsammans med får

Så kan man väl på ett smidigt sätt sammanfatta denna dagen :) För er som har kollat bloggen mycket idag vet att det är det enda jag gjort idag :) Men var väl lite trött ;) Tycker i alla fall att får är så underbart roliga, så varför inte bjuda på några fårbilder! :D Tagna från i höstas hos en kompis som har en granne som har får ^^ Blir någon mer bild på mig (WOW :O) och på söta små får ^^' var ett får som viftade på svansen så fort man rörde den ;3 urgulligt!

Så ni vet gjorde jag info inlägg förrut till sidmenyn ;)






Riktigt charmerande bilder måste jag säga 8) Har små getter på bild också... Men dem kommer senare. Blev fler bilder än jag hade tänkt mig! :) Kul att dem står och drar i min jacka för att få uppmärksamhet ^^

-Emelie

Bloggens bakgrunds historia

Att vi skulle starta en blogg kom Emelie på när vi satt och åt semlor. Vi diskuterade att det vore kul att fota galna saker runt omkring en vanlig skoldag. Hon berättade det inte direkt för Julia utan funderade ett tag innan hon berättade. Julia gillade idén och Emelie fick sätta igång att designa bloggen. Julia blev bara yr i huvudet när Emelie försökte diskutera allt i stilmallen och kodmallen. Tillslut blev den i princip färdig och kundde öppnas 31/1 2012 :) Facinerande historia va?

Om Emelie

Namn: Fantasifulla namnet Emelie Johansson
Ålder: 15 år. Fyller 12 Januari
Intressen: Jag spelar fotboll och tränar friidrott lite smått ibland :P Spelar fiol och sjunger i kör, men vet inte om jag har världens bästa röst. Men jag gillaratt sjunga så vem bryr sig :D Gillar att läsa böcker även om jag inte hunnit det på sista tiden. Fotar mer och mer och älskar att redigera när jag har tid ;) Tycker om att rita och måla med när jag hinner ^^
Personlighet: När folk beskriver mig kan jag lätt få höra ordet galen. Haha x) Nej men jag är väl lite tokig ;) Älskar att ha roligt och vara med kompisar. Människor beskriver mig som en glad person och kan inte förstå var jag får all min glädje ifrån och ska jag vara ärlig, inte jag heller :D Så kortfattat: Glad, inte långsint, full i skratt och full av idéer ;)
Framtiden: Ingen aning x) Vi får se ;) Next up är i alla fall gymnasiet. där min¨beslutångest kommer fram :S Men kommer väl gå något vanligt program :)

Det var väl kortfattad info om mig ;) Är nog inte riktig min grej att skriva sådan här info. Jag skulle kanske bett Julia skrivit min också? x) Önskade i alla fall att jag fick möta alla trevliga människor att ni fått lära känna mig. För när jag löser min egna text om mig så låter jag lite galen :3 Men jag anser att jag försöker vara mig själv och göra vad jag vill :) Därför använder jag inte smink och jag kan säga till intresserade att jag är naturligt lockigt och inte gjort någonting på bilderna som visas här på bloggen :P Ibland inte ens borstat det. Men det är ju en annan historia ;)


Katt

Kom inte på någon fyndig rubrik. Jag som brukar äga på det :P Ligger sömnig i min säng med en katt ovh dator och tittat på youtube. Naxr up är nog någon film, förmodligen Trassel ^^ Fortsätter bildmarathonet med katter ;) Julia hälsar så fint också ;3



Några av ;)
-Emelie

I see you

Jag älskar verkligen ögon! :D Har en bild som jag redigerat ett antal gånger^^ En har ni sett, men här kommer alla versioner :D Även en annan bild i två versioner :P



Här är typ orginalet. Den är bara redigerad lite på skärpan och sådant ;)





Här är mitt vampyr öga. Den här finns redan, men visar den eftersom den hör hit också ^^





Den ser lite freaky ut, men är facinerande tycker jag ;)

-Emelie

Länkbyte

Jag och en tjej bestämde att vi skulle köra ett länkbyte! :D Vi har följt varandras bloggar ett bra tag nu ;) Jag började läsa hennes någon gång förra året och hon läste först min gamla och sedan denna. Så varför inte ge lite reklam till varandra?

Hennes blogg heter http://wolfsinmyspirit.blogg.se/ Hon skriver om sin vardag och visar bilder hon tar med sin ganska nya systemkamera ;) Hon är en duktig fotograf även om hon inte alltid själv tycker det. Men övning ger färdighet som alla vet! :D Hon målar på datorn/för hand och är verkligen jätteduktig på det :) Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att ni bör besöka henne och kolla ;)



Hennes vackra header så checka nu http://wolfsinmyspirit.blogg.se/ ! :D

Svartvita blommor part 2

Hellu, jag igen ;) Finns inget mera att skriva, det är bilderna som ni vill se! :D

Den här har ni sett i orginalet av redan, men känner mig skyldig att visa denna också :D





Yey ;D

Svartvita blommor part 1

Jag har väldigt många bilder på blommor ;) Så här kommer några av dem och sedan några av dem till ^^ Så när detta inlägget kommer kan ni kolla en gång till om en halvtimme :D Blir bildmarathon som jag pratat om nu när jag äntligen fått tillgång till bilder som legat på fel dator ^^



Dem är redigerade ;)

-Emelie

Facinerande jag

Som några kanske förstått läger jag oftast inte ut bilder på mig själv om dem inte är rätt så bra och redigerade ^^ Men tänkte nu när jag ha sportlov bjuda på en och en bild på min katt för att ta bort så mycket fokus från mig som möjligt :P Tänkte ha bildlov :) Starten blev kanske inte så bra, men jag är trög på morgonen ;)



Ja bilderna är smått redigerade :P

-Emelie

Musik källan youtube

Det är kul att kolla på youtube efter folk som inte är "kända" men ändå har rätt så många träffar ;) Det är roligt när man hittar några bra! Bandet heter Freak Morice och kommer ifrån Australien. Det är ett familjeband i åldrarna 12 - 18 :) Ljudet är ändå helt okej för att vara något dem spelat in själva ^^



Detta är nog min favorit, men deras cover av Selena Gomez låt hit the lights och Adele somone like you ^^ De har gjort jätte många så det är bara att börja kolla! ;)

Händelsernas centrum

Vilken händelserik dag! :) Har tävlat i friidrott 60m och kammade hem tredjeplatsen. Medaljen lekte katten så gärna med i min säng och några trådar har redan nästas upp i banden ^^' Var bara tvungen att ta kort. Men nu ska vi inte skryta utan bli bättre på att uppdatera! :D Jag lovade Julia dyrt och heligt att blogga mycket nu när hon åker skidor och är utan dator. Det började bra va? ;) Men jag kan glädja allt gott folk med att jag har fått ett USB minne och många  vackra bilder ligger där som ni ska få se :3 Vi börjar imorgon för just nu ska jag fortsätta med någonting. kanske prata med den här katten som kräver min uppmärksamhet genom att försöka hoppa upp på tangentbordet ;)

Godnatt och låt morgondagen bli uppdateringarnas dag! :D Fast jag ska inte lova för mycket kom jag på :o min lillebror ska ha sitt första kalas för sina kompisar och mamma hotar med att jag ska vara lektant :O Fasanfull tanke så vi får se om jag ens överlever helda söndagen först ^^'





-Emelie

innan jag stänger ner

Kom nyss hem från en underbart mysig kväll men underbara människor.
Ska ta och stänga av datorn för att sdan packa ner den eftersom jag behöver ha något att ladda in alla 100000007 bilder som kommer knäppas under denna vecka <3
Emelie har "lovat" att holla er dubbelt uppdaterade under veckan. Låter bra?

-Julia

LOOOOOOOOOV!!!

Såå härligt med lov!! ååh vad jag har längtat!

hel bra dag idag! mixade med musik på piken! haha! min, Emelies, Josses och Rebeckas låt ägde!
Hade även historia prov som jag faktiskt tyckte gick rätt bra! Men slutade dagen med att inte klara verb testet... Suck... aja bara att ta igen det efter lovet. haha :)
Tog bussen hem men bästa Karolin och han snacka en hel del om allt :D älskar dig tjejen<3
Nu ska jag ta och packa inför fjällen:) åker tidigt imorgon så hinner inte blogga innan men ska föröska hinna fixa något tidsinlägg under veckan eftersom det inte är bra internett där och det funkar inte att blogga från blogg.se appen... suck

Aja ska se till att Emelie håller er uppdaterade:) ska ta miljoner bilder som kommer upp när jag kommer tillbaka i slutet av nästa vecka :)
Vid 5 drar jag mig mot gymmer för att träna ARKE sista gången innan skidor :) jätte härligt eftersom jag bara tränat en gång denna veckan när jag brukar träna upp mot 8 gånger :) hehe

Jag och Emelie har även gått och förälskat oss i One Direction! aah vi dansar runt till musiken all the time! <3
Ikväll blir det också att träffa massa fina vänner innan alla åker till fjällen. Blir massa mys, godis och skratt kan jag lova! <3
Men nu ska jag sluta tjata och föröka packa lite :) hehe

-Julia

Historia eller musik?

Tycker jag fullkomligt äger på att skriva rubriker 8) Mina är ju as coola hela tiden ;D Men som Julia nämnde har vi historia prov imorgon och jag har inte gjort någonting ^^ Kom hem runt åtta, halv nio från konsertdag två och satte mig vid datorn och började och coola på roliga videoklipp med one direction. Kanske inte riktigt det jag skulle ha gjort, men det var trevligt. Fast det har gjort att jag sitter nu och pluggar lite historia O_o

Nämde i mitt förra inlägg att jag höll på att tappa rösten. Tur blev det inget av detta. Fasr min kära vän Karolin var inte till någon hjälp när hon på första lektionen ber mig berätta all historia ifrån 400 e.kr till Napoleon 1815. Det tog väl en timme eller två och jag var åter en kråka. Fast nu är det bra igen :) Fast inser att jag nog inte behöver plugga historia, går och lägger mig istället! :D

Var uppe till två igår kväll... kunde inte sova :S Var jätte pigg och satt vid datorn och sedan fotade lite skumma saker. ^^' Så har varit väldigt trött idag vilket inte är till min fördel. Folk får dessutom en chock eftersom jag alltid är glad, sprallig och låter mest :) Haha jag och Julia borde göra typ ett video inlägg någon gång i framtiden så skulle ni få se mitt riktiga ja :D

Men godnatt så syns vi någon annan gång! ;)





Tog kort på en spot som jag har i mitt rum. Har ju äntligen fått elektrisitet :D Fast lampan har inte kommit upp ännu men det är på gång i alla fall ;)

-Emelie

Namsdag!

Julia idag ;) hade helt glömt bort det så blev väldigt överaskad när min kompisar grattade mig <3 åå ni är underbara :) Fick en fotoguide tidning av mamma som jag ska lära mig under sprotlovet för nu måste jag plugga inför stort historia hest imorgon och skriva klart en uppsatts :) hehe inte bra att vänta till sista dagen...
aja sista dagen i skolan innan lovet imorgon också! sååå härligt!!
Vi på konfan efter skolan och va riktigt roligt idag! fick värsta skratt attacken under fikat!! Hahahaha..
Nu blir det plugg och sen sova.

-Julia

Var lade jag rösten nu då?

Kommit hem från konserten som var inplanerad i dag. Väldigt många fioler och var väl helt okej. Kan vara lite tröttsamt, men jag lyckades prata bort tiden ^^ Satt och pratade från ungefär tjugo i fem till åtta med någon paus när jag spelade. Hade inte hellerinte världens bästa röst och nu låter jag som en kråka. Hoppas det bättrar på sig. Jobbigt att tappa rösten, fast folk tycker att det blir väldigt tyst när jag gör det ^^' Fast tror inte att det är så farligt :P Ska fortsätta med historien som jag faktiskt pluggade lite på konserten med en i paraellklassen (det var han som fick lyssna på mycket av babblet) som också ska ha prov på fredag. Så lite fick jag också gjort :)

Godnatt så hörs vi imorgon! ;)



Bild på mitt lås till mitt skåp :) Tagen ur en rolig vinkel och är några veckor gammal. Oredigerad ^^

trött tjej var det här

Så trött... inte fått så mycket gjort. bara lite engelska och lite histora repetition... bad day
Ska ta och skriva packlista och göra något med mitt knä som inte mår sådär toppen för tillfället efter min lilla cykel tur. Lovar att jag åker buss imorgon!! ååh vill va sommar!!
Sen blir det sängen för är SÅÅÅ HÄÄR trött nu så jag nästan somnar.
Har lekt runt lite med min underbara lillasyster! såå härlig när man jagar henne med en liten nallebjörn och hon skriker!! hahaha vad man skrattar! :D lagade även mat med henne förut. Så myys! bara hon och jag som åt och allt med tända jiis (ljus) och mma (blomma) haha! hon kan som ni kanske förstär inte prata så bra än, hon är ju bara 2 år så mer kan man ju inte begära ;) <3

bäbis fötter <3<3<3
-Julia

Looks like we made is


bilden är sen jag och Emelie var ute och fotade för någon månad sedan.
Va på såå dåligt humör på förmiddagen idag. usch inte roligt... åt lite mat och fick lite energi. Åkte skridkor idag också, gick sådär eftersom jag ramlade med cykeln i morse så mitt knä blev alldeles svullet... :(
Nu ska jag sätta mig och plugga. har hur mycket som helt att göra. Ska även börja packa inför sportlovet ;)
Bara två dagar kvar i skolan innan lovet. såå gött. Ska sova riktigt mycket då + åka massa skidor med fina vänner och ska även plugga lite :) Men ska ta en dag i taget innan, annars blir det inte bra...
-Julia

Var tog min fritid vägen?

Så det är som sagt 14 februari idag och jag känner mig totalt anti x) Hade först glömt bort att det var. Hur jag nu lyckades med det när facebook översvämmas med inlägg att folk är forever alone. Men jag hade ett franska prov att koncentrera mig på och eftersom jag råkar vara singel så blir väl alla hjärtans dag inget speciellt för mig. Sorry alla kärleksfulla personer ;)

Tränade igår efter min orkester som slutade halv sju så kom inte hem förrän kvart över nio. Duschade, åt mat och sedan plugga franska verb i en timma. Klockan for iväg till halv tolv och jag som ska försöka att gå och lägga mig i bättre tid efter allt för många halv ett nätter gick och lade mig istället för att starta datorn ;)

Har lite smått panik när vi har historia prov på fredag och jag har konsert på både onsdag och torsdag :l Det är väldigt bra planerat ^^' Så blir plugga på alla möjliga konstiga stället :P Ska i alla fall återgå till historian och försöka vara så bra uppdatering som möjligt eftersom jag inte är hemma dem senaste dagarna... Tur att jag har en kompis som är social med internet ;D

Lägger upp ett gäng med bilder så länge ;) Ska snart få ett USB minne så att ni får se mer bilder som ligger på andra datorn :D




Hihi, en nallebjörn som jag vann på ett lotteri :D



Japp, varför inte hoppa i papperskorgen och sticka upp huvudet och vinka? ^^



Den enda bättre bilden jag har fått av min underbara lilla katt :) Nu ska jag bara lyckas få med kroppen också...

-Emelie

det var som ett tecken!


mobilbild sen i sommrsa :)
Fått massa gjort!!
pluggat en hel del historia och förstått allt tror jag ;) jag är ingen histora freek...
pratat med Emelie en timma om historia. Kan hälsa er att hon har ingen tid till att blogga för har konserter, prov och massa andra saker som måste prioritera före bloggen så ni får stå ut men dålig uppdatering. Har även betat av nästan halva min "to do" lista som måste vara tom innan fredag ;9 Looooov!! ååh va härligt det ska bli<3.
Nu ska jag packa skridskor tills imorgon och sen såva för är helt galet trött.
Ska försöka höra av mig imorgon. får se hur mycket.
-Julia

Alla hjärtans dag <3


oredigerad
Så sjukt mycket att göra därför dålig uppdatering... långa skoldagar, massa prov och fixade inför sportlovet :) ser ut att bli helt okej då jag åker till min stuga med fina vänner och åker skidor :)
Alla hjärtansdag idag  firar jag forever alone... menmen haft fin dag med mina vänner i alla fall ;D
Nu ska jag fika med min underbara familj och sen blir det pluggande och peta av to do listan... :) imorgon blir det skridskor men klassen igen. hihi blir som en lärare där :) alltid lika roligt :)

skola,träna,läxa


aa ungefär så har dagen sett ut. lång skoldog. mådde inte alls bra med zumban gick hur bra som helst! :) hehe
snabbt hem och bya väska sen till musikskolan och ha sång och efter det fotboll. mår fortfarande pest men måste till skolan imorgon för har spanska prov och massa annat jag måste få gjort + att jag har stort historia prov på fredag... SUCK
aja nu ska jag återgå till läxorna så hör jag av mig imorgon. Ska säga åt Emelie att uppdatera lite också. hon är inte precis en expert på det... ^^
-Julia

Måndag trettonde februari


ååååååhh ALSKAR denna låten!!! <3 En av få låtar som får mig lugn! Kärlek! <3<3
Lyckades gå upp i tid så hinner göra ett snabbt inlägg.
Ska cykla till skolan idag. aaah kaalt ;) måste hinna fixa några saker innan skolan börjar :) om det är någon som undrar så ska jag hålla idrotten fö rmin klass idag och vi ska köra zumba. Wee dom kommer varea helt döda imorgon :)
Men nu måste jag fortsätta värma upp och packa och lite så.
Ska försöka höra av mig mellan skolan och sången men har typ 40 min att cykla hem, bya väska och cykla tillbaka igen så får se hur det blir med det :)
-Julia

Frågor/Svar

Fick en fråga om vad jag och Emelie tränar ;)
Sv; Vi båda tränar fotboll fast i olika lag. Emelie tränar även fridrott en del. Jag tränar allt ;) hehe jag är ett litet tränings freek. Men jag gymmar och går på zumba pass och AKRE pass som är en styrke trännings pass :) sen springer jag lite och dansar en hel del. Mina fötter är nästan aldrig stilla ;)

Varit och gymmar nu. Härligt! Nu ska jag ta och jobba lite och sen förbereda allt till imorgon ;) ååh det kommer bli så galet kul!! hehe. Lång dag som vanligt imorgon men ska uppdatera så fort jag hinner :)
-Julia

Improviserade bilder

Ska äntligen få ström i mitt rum! Fick ett nytt rum innan julafton, men varit utan el x) Haft förlängnings sladd där det suttit tusental kontaker i. Men detta innebar att jag var tvungen att städa mitt rum, igen. Är väldigt bra på att stöka till eftersom jag städade förra veckan ^^'
Så har inte suttit vid datorn så mycket :P Men tog en paus och tog lite kort runt omkring i huset. Fick inte så värst mycket att fota, men fick lite roliga och udda bilder ändå! :)









Så fick som sagt improvisera när jag fotade ;)

-Emelie

Inget att skriva om...


som ni märker har jag ingen att skriva om men har i alla fall hunnit byta tröjan sen igår och gått gjort lite läxor. Ska återgå till dom och sen blir det nog mat och efter det gymmet;)
-Julia

Now it's too late for you and your white horse


Kom hem från en härlig träning med bästa laget för en stund sen. Har hunnit duscha och äta.
Och Emelie? Vem av oss är det som tränar mest?? Jag tog bara ett lite brake igår ;) <3
Nu ska jag sätta mig och plugga för ligger efter i projektet pga att jag vart för mycket upp i allt annat...
Hör av mig när jag hittat upp ur böckerna igen ;)
-Julia

Tillbaka!

Jaha, nu var man hemma igen då! ;)

Kom hem runt sex, var raka vägen till sovan och bara lägga mig ner utmattat. Har sovit dåligt den här veckan genom att gå och lägga mig halv ett. Kört hårt idag med två träningspass och en hosta som inte vill gå över. Varit sjuk i tre veckor och börjar bli irriterad. Ser att Julia varit duktig med många inlägg medan jag har motionerat x)
är just nu lite irriterad över att den knappen man håller inne när man ska göra stor bokstav har blivit trög och funkar inte riktigt alltid. Så det tar längre tid att skriva. Något jag inte riktigt uppskattar. Inte min dag asså :P

Såg på melodifestivalen och antar att de rätta gick vidare. Här hos mig tycker folk att den enas snubbens låt, han som gick vidare till final och inte var Ulrik Munther var lik Loreens låt på något vis. Tycker inte riktigt jag, fast dem gick kanske i samma stil. Ulrik Munther har i alla fall höjt sig i mina ögon med en trevlig låt :) Oehört musikalisk, försök själva spela gitarr och samtidigt munspel? Tycker det ser komplicerat ut. Nej, ska krypa till kojs strax. Kom på att jag inte visat mina verk i photoshop. Dem ligger på fel dator x) Bloggar på laptopen och ph ligger på en vanlig dator. Internet är så trögt på den :l Så skulle behöva fixa ett USB minne så att jag lät kan ha bilderna på den. får fixa det! Men kollar så länge i min kamera där jag har bilder från flera år att bjuda på så var inte orliga! ;)







Det var lite kul att kolla igenom bilder ifrån i somras när jag fotograferade väldigt mycket. Blommorna i trädgården fick stå ut med mycket! ;) De översta var två stycken jag inte redigerat någon gång. Även om den andra är lite suddig ^^' Den sista bilden därimot har jag redigerat i många exemplar, fast detta är orginalet tror jag allt! Har inte dem redigerade här, men ska se till att ni får se dem! ;D

-Emelie

I want you by my side


Åååh herre! Ulrik! sååå grym!! gissa vad jag skrek och hoppas när de sa att han gick vidare till final!!
mysig kväll framför TV med familjen <3 är rätt trööt så blir att sova tidigt idag eftersom jag har träning kl 12 imorgon så kan inte sova hur länge jag vill och sen måste jag uträtta massa saker som jag inte orkade göra idag. hehe. Alla behöver vi chilldagar eller hur?!

gårdagen

Tänkte ladda upp lite bilder sen gårdagen som va hur kul som helst!! <3





har inte orka/hunnit redigera bilderna så ni får stå ut med kvalitén ;)

Melodifestivalen 2012


Har ätit mysig middag med familjen nu. Länge sen sist <3 myss ;)
Nu ska jag slå mig ner framför TV och kika på melodifestivalen;) Ulrik Munther är ju med idag så man måste ju bara kika! ;) Håll även utkik efter bilder från imorgon kom kommer komma upp någon gång under kvällen ;)
-Julia

Länkbyte


Tycker ni ska ta och kika in på de här fina tjejernas blogg.
De skriver om deras liv och kärlek till hästar

Länkbyte


Tycker ni ska kika in på den här fina tjejens blogg!
Hon skriver om sitt liv och lägger ut em massa bilder :) riktigt duktig fotograf och står bakom en hel del av bilderna på mig här på bloggen <3

Dagens inkomst

Här kommer det bilder på dagens inkomst

råkade ta XL så ser lite stor ut så ska åka och btya den:)




fick även med mig lite kläder till sportlovets skidåkning med orkade inte ta kort på det:)
-Julia

girls wanna hav fun


Kom nyss hem från en mysig shopping tur med mamma <3 fick emd mig en hel del kläder. Behövdes kan man säga ;) Nu ska jag ta och äta lite och sen har jag en hel del på min "to do" lista som behöver göras. Men ska försöka hålla mig uppdaterad eftersom Emelie är på fotbollslägen idag :) Har även galen träningsvärk efter gårdagens pass :) Tänkte även visa kläderna, med det tar vi senare under dagen så håll utkik :=
-Julia

I will always go by your sid


Kom nyss hem från tonår :D såå roligt. Hade med mig kameran och lyckades få några få bra bilder :)
Härligt ARKE pass på gymmet också. Lär ju ha go träningsvärk imorgon :)
Anton har även försökt lära mig att trolla och fattade bara lite ;) hehe jag är inte s smart :)
Men nu ska jag kika lite TV och sen blir de sängen för är så trött och imorgon blir det överby med mamma för att uppgradera garderoben :)
-Julia
Även jag idag :)

Träna

Ska strax iväg så blir en kort uppdatering ;)
Ska träna igen efter att varit sjuk i 3 veckor! :o Är fortfarande lite förkyld, men ska iväg på träningsläger och sova över tills imorgon och det vill man för allt i världen inte missa ;) Så ni hör ingenting ifrån mig förrän imorgon då jag kommer hem på kvällen ;) Får tjata på Julia så att hon skriver mycket nu då! För kommer säkertligen inte ha tillgång till dator när jag ska spela fotboll...

Så ha det bra allihopa :D



Är inte ljus vackra? :) Ännu en  bild på ljuset som var min modell igår ^^

Holy friday


mina underbara vänner som alltdig gör min dag <3
ÄLSKAR FREDAGAR förutom att hela klassen är så trötta att vi hoppar runt som fulla grodor på stadens gator så har det varit en toppendag :) Ny kille på besök i klassen också :)
Nnu ska jag äta något och sen mot gymmet för ARKE. såå länge sedan jag var på det... se hur det går lär ju ha grym träningsvärk imorgon :) Sen hem och fixa mig lite och sen vidare till mina underbara vänner för vi ska baka idag :D hihi ser ut att bli en helt toppen dag :)
Som ni kanske förstår så har jag inte så mky tid att uppdatera så vi hörs inatt eller imorgon :)
-Julia

Komedi?

Satt precis och såg på Vänner, trodde det var en komedi. Har jag fel om det? För dem typ bråkade och det var deprimerande att se på...
Är jätte trött, kan bero att jag suttit och pluggat till halv ett varje natt. Blir lite trött då. Nu tillbringar jag min tid framför tvn och försöker skriva en uppsats om mänskliga rättigheterna i reklamen. Ska skriva om kvinnors förhållanden i Afghanistan. Läste om det och det är allvarligt. Förstår verkligen inte hur vissa länder kan ha hamnat så efter :I Gör mig verkligen ledsen.
Var i alla fall kalas och tårta här igår så ddatorn hanns inte med ;) Fotade lite, fast inte så kalas inriktat då, men ändå ^^ Kort är alltid trevligt :D

Nej nu åter till uppsatsen!



Tröjan du hatar


Kom hem från skolan för en halv timma sedan. Nu sitter jag och äter lite mat samtidigt som jag dansar runt till massa musik innan jag drar på fotbollsträning, bra uppvärmning.
Dagen idag va riktigt seg å jag va såå trött med kom endå en bit i historian :) käns ganska bra eftersom jag inte fattar och ligger lite efter...
Men nu ska jag åter gå till musiken så hör jag nog av mig ikväl :)
-Julia 

Torsdag


bjuder på en halv bra cam bild :)
torsdag idag då. inte min favorit dag med jag kör på endå ;)
Lång skoldag med massa tråkiga lektioner. Efter skolan blir det fotbolls träning utomhus. kommer bli en aning kalt men det är la härligt ;) Men nu ska jag fixa mig det sista innan jag går till bussen. Ska försöka höra av mig innan fotbollen :)
-Julia

Tror jag är klar :)


oredigerad och oklar cub ;)
Tror jag är klar med läxorna som behövde göras idag. Borde kanske skriva lite mer uppsatts med får inte ihop något så fortsätter med de imorgon ;) har förutom uppsatts räknat matte, lite historia och snackat med Emelie hihi ;) Nu ska jag nog kolla mailen om jag vågar ;) men de är också sånt som måste göras.
Vill förövrigt bara hälsa er att jag klarade lösa kubik´s kud idag! stålt! Har tränat hur länge som helst!
Ska försöka komma isäng i tid idag så jag inte är så trött imorgon. hmm, lång skoldag...
God natt på er så hör jag av mig imorgon:)
-Julia

Zumba!!


Kom precis hem från en lååång dag. Men otroligt roligt
Börja med street dance :D såå roligt älskar verkligen dans! Sen kör och efter de lunch.
Sen va det direkt till gymix hallen för att ha idrott :) ååh va roligt de va att komma till baka till hallen efter 2 och ett halvt år! Satte massa volter och de va så länge sen! otroligt ;)
sen va det lång historia lektion som jag höll på att somna på.. hehe Sen drog jag och Emelie in till stan och jag köpte lite sallad och bröd. Gick till muskskolan där jag åt de. Såå gott med sallad <3 Sen mot gymmet där jag sprand i 30 min och efter de zumba i 45 min! ååh va härligt!!!
Nu har jag precis slängt i mig lite pankakor och ska ta en dusch och sen blir det att rå plugga! ligger lite efter i prejektet och så ;)
Ni är bra på att komentera också! Jag älskar det!
-Julia

Dansa runt är lika med att städa rummet

Min lilla söta lillebror fyller 6 år imorgon! :D Vilket för mig är lika med att upp från datorn och städa...

Kom hem runt halv sex och åt mat väldigt länge :P Satte sedan igång med att läsa på inför elektronik provet som jag har på torsdag ^^ Insåg att sedan att jag behövde städa eftersom mitt rum var i total kaos. Så nu börjar man se golvet i alla fall :D Extremt dålig uppdatering från mig, men jag hoppas folk förstår när dem såg mitt fantastika schema som jag försöker anpassa mig till ;3 Men lyssnar på musik och sitter nästan mer vid datorn än städar. Tur att inte mamma eller pappa är här! Hittat en fantastisk version av River flows in you (Bella's lullaby). Är fiol och harpa och vet inte hur många gånger jag har lyssnat på den nu, väldigt vackert är det i alla fall. Skulle vilja spela den själv så ska se hur noterna ser ut :)



Lekte med att ta suddiga bilder så att ni inte tror att jag suger på att "fokusera".



Skuggor :D Tog en paus igår i läxläsningen och tog kort på skuggor av en pennburk ^^

Helt sjukt mycket!

Förlåt för usel uppdatering.
Lång skoldag med många oväntade saker. Men de gillar jag? Gör ni det?
Efter skolan va det kör och sen hem och äta. Efter det gick jag upp till Jossan där vi redigerade lite bilder som skulle iväg idag :) kollade även ett avsnitt ALIAS. Kan btw rekomendera den starkt! Är perfect film till de som gillar spänning och spioner!
Sen hem och beta av min "to do" lista (Ni kommer få höra om den ofta)
Nu ska jag skicka iväg ett antal mail till och försöka kolla lite på matten. Sen blir det sängen för mig för m¨r inte jätte bra och jag måste vara frisk imorgon då vi ska dansa street med en GBG grupp och sen vidare till gymix! ååh va länge sedan de va jag var där!! Ska bli såå kul!

-Julia

Bättre humör


på nått sätt får sånna här bilder mig på bättre humör:)
Godmorgon
är på mycket bättre humör idag. ÄR klar för att gå mot bussen om 15 min så passar på att skriva lite här :)
Kommer hem vid halv 6 och då blir det plugg  med ska försöka slänga in ett inlägg då.
Hoppas ni får en toppen tisdag. Det ska jag iallafall försöka ha!
-Julia

Godennatten

Har gjort lite läxa, svarat på massa mail, och fixat lite musik tills måndag.
Nu drar jag mig mot min varma góa säng för att sova i några timmar innan de är upp igen för yterligare en stressig dag.


undre bilden har jag inte redierat än. passa på och se skillnad!
-Julia

Prov i mängder

Var tillbaka i skolan idag då efter att varit borta hela förra veckan och har nog fått en chock nu när jag förstår hur mycket jag har att göra! Min och Julias måndagar är hel fulla så plugga idag är inte så aktuellt förrän nu på kvällen ^^' Slutar skolan runt tre. Har sedan fiol lektion tio över fyra. Så får vänta i en timma. Brukar då roa mig med att spela ;D Fiol lektion som slutar tjugo i fem, sedan mot orkesterna från 17 till 18.30. Kommer hem 19 och äta och begrava mig i läxor x) Visst låter det underbart? Men nu ska ni få se mitt prov/läxor schema för denna veckan :D Vissa är prov som alla har och vissa sånt jag missat.

Vecka 6

Måndag
Inget

Tisdag
8st verb i engelskan i alla tre former. "Mini-test" i historia. Viktiga händelser i historia typ :P Franska diktamen. Kommer förmodligen få göra en hörförståelse med. Lära mig ett franskt verb och jobba i ett häfte dem gjorde förra veckan.

Onsdag
Inget

Torsdag
Matteprov och elektronik prov

Fredag
8st verb i engelska igen. "Mini-test" i historia igen. Ett test i biologi i matens väg genom kroppen.

Vecka 7

Denna veckan är det franska prov, historia prov och prov i musikteori. Plus engelska verb "Mini-test" i historia x)
Blir bara matt att tänka på det. Är verkligen inte bra att vara sjuk O_o För mycket det jag har att göra har alla andra redan gjort... ^^'

En bild på min vackra fiol i alla fall :)

Kurerar mig.

stressiga damen här. Har haft så sjukt mycket saker fram och tillbaka idag och har det även resten av veckan.
Idag hade vi lång skoldag. Sen direkt till min sång grupp. Efter det sprang jag igenom hela stan för att ha fotbollsträning. Efter det hade jag en timma där jag skulle hinna äta lite mat. Sen gick jag tillbaka igenom stan för att först springa på rullbandet i en halv timma och sen ha zumba pass. Men tror ni det blev någon zumba? - Nepp den va såklart inställd (kanske lite tur för mig) Mamma kom och hämtade mig och när jag kom hem kände jag att jag behövde slapna av och sappade upp vatten i vår bubbelpool och la mig där med tända ljus och lugn musik. Såå härligt! Behövde det. Niu ska jag sätta igång med min "to do" lista. Den börjar bli ganska lång nu.
Som ni kanske märkt är Emelie frisk och där med sämre uppdatering.
Hoppas ni har haft en fin dag så ska jag försöka höra av mig med lite bilder sen igår ifall ni vill se, innan jag går och lägger mig.

bild på Emelie och vår otroligt fina vän Karolin sen Emelie fylde år :)
-Julia

Fotojobb


gamalbild från en annan gång jag gjorde fotojobb :)
Har varit nere i ishallen och fotat a-laget. Så nu blir det att redigera massa bilder som ska iväg till tidnigen och lite andra människor :)
Fick en fråga om hur helgen har varit och svara på den här!
-Den har varit toppen. Massa foto och fint väder. Jaghar bara tagit de lungt. Som det ska vara! :)
-Julia

Plugg Plugg Plugg

Har man varit borta ifrån skolan i en vecka och inte orkat göra något skolarbete har man lite att göra inser jag nu när jag sätter igång Söndag kväll O_o Jag är inte den smartaste när det gälle sånt här ^^' Så nu måste jag återgå till de kära böckerna och inte stressa ihjäl mig själv när jag tänker på allt skolarbete.

Sen har Julia skrivit information om sig själv. Jag ska göra det också har jag tänkt, någon gång i alla fall när jag har lite mer tid än jag har just nu x) Suck, jag som har tyckt att tiden stannade upp den här veckan. Så fel jag hade! Jag har väl egentligen bara latat mig den här veckan. *Suck*



Min fantastiska slitna historiabok. Håller på att läsa om franska revolutionen och har insett att jag har ett missat matteprov att göra också. Begraver mig i skolböcker just nu. Min skrivbok syns på ett hörn med ;)



En dock trevligare bild på en rolig buske som jag fotade igår :) Den var typ krokig överallt :D Läxböckernas bild skrämmer mig :S

-Emelie

Allt a la Julia

Tänkte dra lite om mig eftersomjag inte har något annat att göra... :)

Namn: Julia
Ålder: 15 år (den 3/6)
Familj: Mamma, Pappa, 2 småbröder och en lilla syster
Intressen: Jag har massa intressen men de störst är musiken. Jag klarar inte en dag utan att sjung, lyssna eller spela musik. Jag spelade fiol i 6 år med slutade i sommras. Jag gillar allt som har med musik att göra t.ex att danda, spela teater och musikaler, sjunga och skriva enga låtar. Jag tränar även en hel del. Tycker de flesta sporterna är roliga men själv spelar jag fotboll 3 gånger i veckan och tränar på gymmer ca 4 gånger i veckan.
Jag konfemerar mig även detta året. Tycker det är riktigt kul eftersom jag har världens bästa grupp. På fredagar träffar jag alltid massa vänner i våran kyrka där vi gör olika aktivitetar (i fredags var det pulka), fredagkvällar är allså topp of the week :). Sen som ni kanske förstår har jag ett stort foto intresse. Älskar att fota natur och "real" bilder, allså t.ex. olika matcher, i stan och andra event. tar även en hel del profil bilder.
När jag blir stor: vill jag flytta till USA. Bo i stort hus och hålla på med musik. Antigen spela in skivor, jobba på en musikal eller film skådis :D
En vanlig dag: Går jag till skolan. Efter skolan är det träning och/eller musik. Läxor och sova.
Många tycker jag har ett ganska stressigt liv men det kan jag nog inte påstå :) är en ganska "flexibel" människa :)
Det var nog allt jag kunde komma på. Om ni undrar något är det bara och ställa frågor! älskar svara på dem! <3

-Julia

Kallt nummer 2

Min lillebror ville väldigt gärna gå ut i pulka backen igen. Tyvärr så får han inte gå dit själv och som den enda hemma med honom var det bäst att gå dit för att inte få en skrikande unge hela dagen. Så har stått och frusit medan han åkte, åkte och åkte. Så det blev kall nummer 2 x)

Orkade heller inte ta med mig kameran eftersom jag frös så mycket sist om händerna. Men tog ett kort på den legendariska pulkan när jag kom hem ;D

...

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott :)
Vaknade vid halv 10 och har ätit frukost och dratt på mig kläder.
Om en timma drar jag mig mot fotbollsträning med bästa laget :)
Senare i eftermiddag ska jag nog fota lite hockey om jag orkar annars blir det foto redigering och lite pluggande... sånt man måsta föra... ska även försöka plocka upp lite på rummet och så.

-Julia

Söndagsmorgon

Sitter framför datorn och funderar på vad jag ska göra idag. Någon i huset nämde något om att jag skulle städa mitt rum... hmm inte så säker att ja håller med den personen. Ska försöka unvika städa så länge jag kan. Men jag får nog hålla med att mitt rum är i total kaos. Ska kanske även ta fram litet skolböcker och försöka plugga i alla fall lite :) Har varit borta från skolan hela veckan och inte gjort något sen i Måndags ^^'

Hörs senare och får se om jag har städat något x)



Ännu en bild ifrån igår ;)
-Emelie

Kallt

Brrr... Var riktigt kallt när jag var ute tidigare idag! Mina händer var stelfrusna eftersom jag inte kunde ha tjocka vantar. Fick istället dras med ett par tunna. Tog ett tag innan jag var varm igen.
När jag satte mig vid datorn för att se efter hur bilderna blivit tyckte mamma att köket behövdes rengöras, så vi började städa där.

Äta och ta en titt på melodifestivalen. Var intressant hur folk hade röstat, men tror att Loreen faktiskt kan vinna hela saken. Det beror på vad som kommer, men låten kändes bra ^^

Sitter nu och halv tittar på någon James Bond film som går på tvn samtidigt som jag grejer vid datorn som sagt :)

Här kommer de bästa bilderna ifrån idag då! :D













Var själv så det blev bara naturbilder ;)
-Emelie

Välkommen istiden

Dagen har varit hur bra som helst!
Foto med bästa vännen, underbart väder, nybakta chokladmuffins och varm choklad och melodifestivalen!
tyvär inte så många bra låtar detta åren men jag diggar dead by april! hehe.


I denna del av sverige har istiden nu bosatt sig. 20- ut se fick skjuts med av bästa pappa! <3
Nu ska jag sätta på mig myskläder och kolla llite TV sen blir det att sova. Träning kl 12 imorgon ;)

-Julia

som isbitar

Kom hem från att fotat nere vid vattnen:) Hur fins som helst, perfekt ljus, vindstilla, klarblå himmel och snö! :D
Här kommer några bildresultat.




Nu drar vi oss bort mot Josefin för mer foto och mys. Ikväll blir det mys med melo! ;D
-Julia

Fotodags

Börjar känna mig bättre nu och blev övertalad av lillebrorn att gå ut och åka pulka. Eller han ska, jag tar med mig kameran och ska fota järnet nu när det är snö ^^ Visst uppskattar jag inte snö, men med kameran i högsta hugg älskar jag den :D Fast man vet aldrig, kanske blir jag övertalad att sitta i en sådan där pulka O.O

Hoppas jag får några bra bilder så kommer det från mitt håll också! ;)

Så länge en bild ifrån förr, förra veckan när det bara var lite snö :3

Suterday morning



Arkivbil sen ganska precis ett år sedan när jag och Josefin va ut och fotade.
Vaknade ur min goa säng vid halv 10 och har inte riktigt tatt mig upp än ;) hihi
Dagen ser ut att bli toppen. DEt är underbart väder ute och jag och min älskade vän Josefin ska ut och fota i snön! älskar det! kommer ofc lägga upp bilder här senare under dagen, så håll utkik :)
Men nu måste jag mig nog ta mig upp, fast det är granska varmt här så vi får se hur det blir

Slått mig blå och gul


Ljuvlig bild jag tog någon gång i sommras. Längtar verkligen till sommar nu!!
Kom hem från en helt galen kväll med under bara människor.
Men allt aär inte gratis och denna kvällen kostade mig 7 nya blåmärken och en förkylning...
men det var de värt! Eter 1 och en halv timmas pulka bliv det att springa med och sen dricka varm choklad och mysa med massa musik ;) helt underbart!
Nu ska jag ta och bädda mer mig i min goa säng och sova lite extra länger eftersom det är lördag imorgon:)
-Julia

(kom på att bilden inte passade så bra med texten men de får gå!)

Film

Sitter och ser på Tomb raider 2: Lara Croft and the cradle of life för typ andre eller tredje gången x) Samtidigt som jag surfar på internet efter bra bloggar ;) Finns inte så mycket på tvn att se på just nu så en film jag redan sett duger bra :)

Surfar är ett väldigt coolt ord 8) Jag som inte har stått på en surfbräda i hela mitt liv (planerar inte att göra det heller) kan rätt och slätt uttrycka mig det när jag istället bara trycker på några knappar istället. Väldig smart ordförvrängare!

Satt och åt tacos med familjen för en liten stund sen innan jag intog datorn och tvn. Ja jag är cool och kan göra två saker samtidigt 8) De hade bestämt att de skulle se På spåret och min röst räknades inte riktigt då i val av tv kanal. De befann sig i alla fall i England och de visade caféet där J.K Rowling skrivit klart första Harry Potter boken de vises sten. Till det var en fråga vad man kallade personer som inte kunde utföra trollkonster. Jag kan säga att i det ögonblicket hade Kristian Luuk mitt intresse. Sen återgick dem till Halmstad och jag ägnade mig åt Tacosen. Det ordet för personer som inte kan trolla fanns med i engelska ordboken. Tyckte det var lite coolt och fullkomligt onödigt. Men det kanske finns några Harry Potter fantaster som läser bloggen och faktiskt bryr sig om detta som jag :P




Hittade en bild från förra vintern (Lika kall den) när jag var med min lillebror när han åkte pulka. Ganska vacker ändå måste jag säga. Brukar använda den som visningsbild på hemsidor i brist på annat ;)

Ha en bra fortsatt kväll i alla fall ;)

FREDAG!!!


Älskade fredag!
Efter skolan drog jag och min fina vän Olivia till gymmet :)
Var inte på sånt där toppen humör som jag brukar men... Kom hem för några timmar sen och har hunnit duscha och kolla på TV. Nu blir det ner mot stan för pulka och annat mys med helt underbara människor!  Hoppas ni gillar oss här och om det är något ni saknar så säg till ;)
-Julia

Semlor och Snö

Sjuk fortfarande -.- Varit på apoteket och köpt alvedon, var plötsligt bara slut här hemma x) Jag och mamma passade då på att köpa semlor som vi satt och smaskade i oss när vi kom hem. Jag kan säga att det var väldigt gott, han inte ens ta kort på dem ^^' Att startas bloggen kom även till när man satt och åt semlor, så man har mycket att tacka dem här underbara bakelser! 

 Sitter som vanligt i min ensamhet här, börjar bli en uttjatat story måste jag säga. Har snöat hur mycket som helst, ingenting jag hurrar över. Det är bara kallt och eländigt. Sorry alla vinterälskare men jag fryser bara! Men vintern älskar att posera så tog lite kort :)



You gonna make me stay


Har nästan fått gjort allt jag ville fått gjort denna kväll.
Övat på dansen, svarat på massa mail och hunnit plugga lite. tänkte hinna plugga lite till med tiden var för kort innan jag blev helt dödens.
Drar mig till sängen nu för att sova lite och tagga skola imorgon. Efter skolan blir det gymmet med Olivia och sen blir det pulka med massa underbart folk! <3
-Julia

Plums ner i Toan!

Visst låter det som en mysig rubrik? Tror inte min kära katt tycker det som för några minuter sen tog en tripp till toa land! Fattar inte hur han lyckas. Det blev i alla fall en dusch efter detta något som jag kan tala om för er att katter inte gillar. Han lyckades riva mig på fingrets insida, där man trycker ner med på tangenterna. Så det här med att skriva på en datorn gör lite ont just nu, så får göra mig kortfattad ^^
Har än så långe inte lyckas ta något bedårande bild på den olycksdrabbade katten så nni får stå ut med en halvdan bild. Fast katten är lika söt ändå kan jag tala om! ;)



Skulle kunna tänka mig länkbyte om någon är intresserad, lämna en kommentar då! ;)

Efter viner kommer vår!

Hej på er!

SNÖ!!! hallå de är februari, de är nu snön ska börja smälta :O
dum som jag va gick jag till skolan i convirse, suck... aja man får skylla sig själv. :)
Skolan idag va trök men gick hyfsat fort i alla fall.
gick direkt till konfan efter där jag helt plöttsligt blev så HÄR trött. somnade nästan.
Men efter att få i sig lite kräm och en glass va jag på topp igen ;)
Nu ska jag sätte mig med lite läxor, kom på att jag har engelska verb tills imorgon, tror ni jag har övet?
-Nej!  Tror ni jar har med mig mappen hem?
- Nej!  Bra Julia!?  -Neeej!
ska även övaa lite dans och sen blir det tv.
Vi funderar även på att köra en fråge stud, är det någon/några som är sugen på det?
-Julia

Bildspel

Här hittade jag koden som fixade mitt bildspel i headern :) Lättare att bara länka så här eftersom att den ena koden är väldigt lång. Men har ni några frågor efter att ni har följt guiden så kan ni fråga mig så kanske jag kan hjälpa till! :)

http://mkarlstrom.blogg.se/category/bloggtips.html
 


Lycka till!

En värld bortom horisonten

Läste på en annan blogg för ett tag sen hur man smidigt kan få två olika bilder bli en typ. Det var svårt att förklara med text inser jag nu när jag sitter och skriver det vid datorn x) I alla fall så lade jag ut den på Facebook så några som läser kan redan ha sett det ;)
En sade att det liknade ingången till Narnia. Så man kan säga att det är en tolkning till av Narnias klädskåp.

Vad tänker du på när du ser bilden?

Hemma

Vaknade för en stund sen, har ätit frukost och sitter och ugglar vid datorn. Idag och även igår sitter jag och kollar på youtube efter bra grejer. Den här låten hittade jag dock på en annan blogg och tyckte den var så bra att den förtjänade en plats här också!

Sedan så vill jag veta vad det är ni undrar jag har gjort med designen. För skriv en kommentar här under så gör jag ett inlägg senare med önskemål om det blir några. För det har kommit frågor om jag har fixat headern och sådant. Har få svarat tillbaka i en kommentar på deras blogg, men kan tänka göra ett inlägg här om ni är tydliga med vad det är ni undrar. Här kommer i alla fall låten. Lyssna och njut och sätt igång att nörda den sedan! :D

Torsdag 2/2


Slänger in ett snabbt inlägg!
Torsdag idag, innefär lång tråkig skoldag och efter det blir det konfa med bästa gruppen <3.
Såg att vi fått massa frågor om headern ska se till att Emelie fixar svar på det för det är hon som gjort allt med designen :) duktig tjej det där ;) <3
 Ska jag försöka slänga in ¨något inlägg under dagen! :D (om blogg.se appen vill följa min väg idag) -.-
-Julia

Let´s Zumba

Hej på er allihopa!
Va roligt att logga in efter att bloggen ligat ute i snart två dar och ha 26 unika besökare! inte varje dag! hehe
Som ni kanske förstått så är Emelie sjuk och det är riktigt tråkigt i skolan utan den tjejen som livar upp stämnigen. :D <3

(oredigerad bild sen lördagen)
Idag har jag men min UNDERBARA klass varit i arenan och åkt skridskor, mysigt ;) själv är jag då inte sä där jätte bra på det, men man kan ju inte vara bra på allt. Eller?!
Efter skolan åkte jag hem och bytte om och sen ner till gymmet för zumba!
Kan ju passa på att berätta att jag gymmar ett antal gånger i veckan brukar bli 4 gånger i veckan med 2 zumba pass och 2 gym pass. sen tränar jag också fotboll 3 gånger i veckan med mitt älskade lag! VIF <3
Nu ska jag ta och plugga lite elektroik, kom på att vi har prov på det imorgon, fattar ingenting O.o

bild sen jag fotade i stan för ett tag sedan

Vi hörs senare ikväll eller i morgon
-Julia

Here comes the vampire

Sett på Harry Potter och Fenixorden i brist på andra filmer.  Redigerade lite bilder med vampyr insperation. Kommenterar ni inte kommer jag och biter er! Ò_ó





Lite dålig kvalité på denna, extrem närbild ^^

Helgen

Har suttit och redigerat två bilder ifrån helgen när jag och Julia var ute och fotade. Tänkte att jag nu skulle ta och se på andra säsongen av Glee när jag har brist på saker att göra. Då märker jag att jag inte har sett hela första säsongen utan bara hälften av första! Jag trodde jag hade Glee season 1, men uppenbarligen så har jag Glee season 1 volume 1. Då finns det självklart en Glee season 1 volume 2. Så jag blev en aning irriterad nu -.- Den är såklart slutsåld eller utgått ur sortimentet om man inte vill köpa på någon total skum sida. Så får väl köpa hela första säsongen och ha dubbelt 13 avsnitt x) Tur att det är rea på det och kostar kanske bara 149 Kr. Så jag får väl sätta på någon annan film eller fortsätta i Photoshop! ;)

Stolt att jag håller så bra uppdatering bara för att jag är sjuk och sitter hemma och möglar 8)



Här poserar jag så stolt framför kameran :D Det blev konstigt nog mest bilder på Julia när vi fotatde i Lördags. Jag kom med på tre seriösa bilder utan en kamera i handen. Två av dem blundar jag på och den ena är jag på headern ;) Sedan var jag med på några mer när jag galet hoppade runt bärande på en kameraväska. Jag frös som in tusan! Sedan är Julia mycket bättre på att posa än jag. Jag bara ler glatt med hela munnen :D


Här kommer också en av alla bra bilder på Julia. Var riktigt svårt att välja vilken jag skulle anfalla med min främsta vapen Photoshop. Har inte gjort så jätte mycket ändringar ändå på denna bilden. Bara lite i ljuset ;)

Hör väl av mig snart igen efter någon film ^^
-Emelie

Sjuk

Här sitter jag då... lilla sjuklingen :( Det är så tråkigt att det inte är sant -.- Det enda jag vill nu är att komma tillbaka till skolan. Kom att tänka på att sådana som skolkar gör allt för att slippa gå i skolan, men undra hur dem känner när dem är sjuka?

Sitter i alla fall och myser med två underbara katter som gör allt för att liva upp mig! ^^ Gärna genom att hitta på hyss och genom det uppkalla min uppmärksamhet.

Får även tillbringa tid med min bästa kompis här hemma, Photoshop! :D Så det kanske blir några fantastiska skapelser senare på dagen om inte TVn kallar! :P