Godnatt

Tänkte bara logga in och säga godnatt, (fast mest för att jag nu har gjort 5 inlägg idag) ;) se haft en toppen bra kväll med hur Goa människor som helst!! Älskar er till 1000!!<3 fikade och repade drama innan mitt kaos bröt ut-.- glömde skorna hemma och ingen annan familjemedlem befann sig varken hemma eller nära en telefon, suck! Men sim tur är jag min underbara Anton som tog med mig i bild och körde hem mig så jag kunde hämta dem:) Du är grym Anton!! <3 kom tillbaka i all stess och kaoset fortsatte, fotografen trodde vi skulle vara i en park en bit bort. Så han va tvungen att åka och byta objectiv, så vi blev en halvtimma försenade-.- aja tillslut var de där korten tagna och vi kunde lugna ner oss lite med pizza:) myyys! Sen fortsatte vi med repandet och åkte hem vid 22:00 låång kväll:) men den har varit hur bra som helst!! <3 ni är grymma!!:D nu ska jag sova och ladda upp för veckans sista skoldag. Taggar men lär va ganska trött^^ får nytt internett imorgon också! GLAD TJEJ!!! :D
-Julia

Fotas


Nu åker jag snart ner och fotas!! Guud! för står inte varför jag är närvös?! :O aja lovar att det kommer gå bra, fast jag är nog mer nervös inför söndag :) iiih snart dax :) kommer sakna all fina vänner!! <3 efter fotot äter vi pizza och myser tillsammans. Kommer nog inte hem för än 22 ikväll och då blir det bums isäng eftersom det är skola och har massa ärenden på stan att fixa så måste ha ork till det innan jag ska ut och grilla med bästaste vännerna jag någonsin kommer få!! <3 Som jag kanske sagt är mitt mobilinternett slut och kommer inte kunna blogga mer idag om jag inte lånar någon annan internett ;) hehe :)
-Julia

Frisör:)

Sitter i mitt rum med Josefin runt mig som håller på och locka mitt hår:) hoppas verkligen på det bästa :) ska försöka få till ett kort när det är klart:) ha en fortsatt mysig torsdag, även fast vissa är i skolan ;)
-Julia

Mini spa:)

Har precis städat klart:) känns bra!:) nu ska jag göra mig ett litet mini spa med varm dusch, raka bena, hårinpackning, ansiktsmask och lite annat mysigt:) hihi :)
-Julia

Torsdag morgon

Har studiedag idag och är hemma från skolan:) härligt!! Men bara för det är man inte ledig... Ska städa huset eftersom det börjar droppa in gäster imorgon :) och sen ska min fina vän Josefin hjälpa mig med mitt hår eftersom jag ska fotas idag:) nervös!! Men hoppas allt går bra:) kommer tyvärr inte visa bilder på klänningen för än tidigast söndag men tror det dröjer ända till måndag. Men ni får hålla utkik;) nu ska jag dra mig upp ur sängen för tredje gången denna morgon:) är expert på att gå och lägga mig igen;) hehe
-Julia

Onsdag

Sitter i soffan och tar det lungt!! Ååh vad jag saknat det ;) chill dag i skolan förutom biptest på idrotten. Gick ganska bra faktiskt, höll på att svimma sist gång vi gjorde det pga av min puls som är lite konstig^^ så var väl förberedd med dextro och så ;) åkte till kyrkan och övade på min sång jag ska sjungs på söndag, brukar inte vara så nervös men är jätte nervös nu!!:O ska gå ner och äta mat och sen åker jag på DM-match:) taggatagga!! Hoppas såklart på vinst:)
-Julia

Länkbyte


Tycker ni ska kika in på denna söta tjejen blogg. Super in blogg där hon skriver om sitt liv. Värt att kika in!!

Myyycket!!

Har haft en fullspäckad dag idag. Ett matteprov, spanska redovisning, och två engelska delprov. Åket hem till våran pastor och hämtade nycklar till kyrkan. Sen in till stan och möta upp Emelie och Karolin där vi åt mat på torget:) hihi. Tillbaka till musikskolan och hade köravslutning. Bullar, kakor och saft mys:) sen åkte jag till kyrkan på ca en minut och låste upp för att repa:) gick jättebra! Håll på i 2 och en halv timma:) börjar dra ihop sig nu;) ska bli såå roligt:) nu ska jag fixa lite saker på datorn, packa väskan till DM-match imorgon:) tagga till tusen:) mitt 3G internet är slut så kan inte blogga om jag inte är hemma eller skolan för än på fredag bär jag får nya GB ;) hehe
(bild 1 - karolin och hennes Goa syster;), bild 2 - mina fina tjejer som också konfirmerade sig i lördags<3)
-Julia

Måndag kväll

Har gått runt som en zombie i skolan idag. Usch, sååå trött. Hade litteratur prov som inte alls gick bra:/ aja får la göra omprov någon annan gång. Efter skolan gick jag till musikskolan och sjöng, gick jätte bra:) sen hem och dra på fotbollskläder och sedan ner till träning:) gick rätt bra det med. Sen hem och duscha. Har fixat allt inför torsdag då jag ska fotas och söndag då de smäller!! Sjukt närvös men fina Josefin hjälper mig med håret på torsdag och min faster och mamma på söndag:) ska krypa ner i sängen och tagga tisdag :) veckan snart slut?? Aa, nästan ;)
-Julia

Gymmet

Sitter i benpressen på gymmet! Jag är tillbaka där!! Såå underbart!! Åkte vd strax efter 7 imorse!! Det finns bog Inge härligare än att gå upp och träna direkt på morgonen:D sen åker jag till skolan och har litteratur prov. Kan ingenting och jag är allvarlig :O
-Julia

Baad

Kom ganska nyss hem från bryggas där jag, Lisa, Lukas, Philip och Hanna badat :D super härligt! :D har precis stoppat i oss lite glass och sitter och kollar på mästarnas mästare:) hoppas ni får en fortsatt mysig söndag kväll:)
-Julia
(haha, bilden tog jag på TVn igår kväll:D)

Morsdag

Haft en bra dag hittills :) pappa väckte mig vid 8 och vi gick upp och sjöng för mamma och sen ut på baksidan för gofrukost:) gick och la mig en stund till och sov till halv 10 :) trött efter gårkvällens närvösitet:) men Loreen van ganska överlägset och det är hon värld för hon är sjukt grym!! :D åkte till kyrkan vid 11 och så :) åt mig tjock på Goa bakelser;) hehe sen hem och la mig i solen och där befinner jag mig nu också:) såå härligt:) ikväll kommer några vänner hit för att grilla och bada:) underbart!!
-Julia

lördag


Har haft en jätte fin eftermiddag i kyrkan och sen hos fina vännen Karolin <3
Det var jätte fint i kyrkan. Va en heldel tjejer från klassen som konfimerade sig idag :D sen cyklade jag hem till Karolin där vi åt jätte god mat och busade med hennes goa kusiner :) kom hem vid sju och har ätit lite godis och ska snart gå upp till TVn för det är snart bidrag 17 och Loreen! Hejja hejja!! :D :D tror hon har en rätt stor chans att vinna :) vore riktigt roligt om hon gjorde det :) sen blir det att sova för imorgon så ska jag för hoppningsvis upp och träna på morgonen :) härligt!
Lägger ut bilder från konfirmationen när jag laddat in dem i datorn de vi säga typ imorgon :D
-Julia

Skaraborg

Vart i skara på förmiddagen. Min lillebrors lag hade fått istid men hockeyn där och åkte med för att kika runt lite. Men det fanns verkligen ingenting!! Åker aldrig tillbaka dit om jag inte ska fika på något mysigt café eller gå till statskyrkan, som är jätte fin :) hamnade på mysigt café iaf med mamma och syster:) köpte donken mat och sitter i bilen nu. Ska nog svänga förbi stan och försöka uträtta de sista och sen hem och fixa till mig för fina vännens konfirmation 😃
-Julia

Galet mysig kväll

Har haft en av årets mysigaste kvällar! Cyklade ner med mina fina tjejer Josefin och Julia vid 19:00 där fina vännerna Anton, Stina och Micha var:) satt och parade om allt mellan himmel och jord och beslöt oss för att gå och köra glass!! Så gick med solen i ansiktet ner till ICA. Stod där en bra stund innan vi bestämde oss för att köpa på B&J sn gick vi vidare till vattnet och satt och kollade på solnedgången. Hur mysigt:D vandrade vidare tillbaka till kyrkan igen och pratade en massa, spelade spel, åt kakor och kollade på videoklipp:D och som om det inte vore nog så blev det en hel del skratt på det!' :D bästa ni <3 cyklade hem tillsammans med alla utom Anton. Träffade en igelkott och tog kort på underbar himmel! :D kom hem för ca en halvtimma sen och nu ska jag sova:) imorgon åker jag först och handlar lite saker och sen på min fina väns konfirmation:D ska bli såå roligt:D
-Julia

the sun is on top


Har haft en riktigt bra dag idag!! helt underbart väder och lärare på bra humör så fick sita ute och jobba på svenskan och matten men på matten blev det för varmt så vi gick in och svalkade oss ;) sommaren är verkligen hör nu!! hoppas det håller sig ända in på sommarlovet! Gjorde även klart min radio vi bygger på tekniken. rätt häftigt att göra en egen som fakiskt funkar! :O hihi Efter skolan åker jag till kyrkan där jag skrav klart de sista på projektet och sen hade vi konfa :) myys näst sista gången idag också :( uhuu kommer sakna alla fina människor såå <3

Åkte hem och åt sen middag och sen gjorde jag klart mitt projekt hel! känns helt otrolig eftersom jag hade minst en tredjedel kvar i början av denna veckan! förkänar en lugn helg nu :)
imorgon är det fredag som enligt väderleken ska bli toppen väder :D efter skolan ska jag städa lite och sen ker jag ner till kyrkan där fina vänner är och vi myser lite. Är fina vännen Anton som håller i saker och ting imorgon och man vet aldrig vad han kan hitta på ;) hehe rolig kille de :D
Men nu ska jag soooova!! godnatt
-Julia

blommande blommor


Gick inte så där jätte bra på matchen. Så förlorade med 3-1.. aja man måste förlora också ;) hehe
Har gjort iordning det sista i projektet nu så ska bara kopiera, klippa och klistra imorgon :D såå härligt :)
kommer nog klara av detta projektet också. och mer posetivt är att vi bara har 4 projekt kvar :D sjukt fort går det!! upptäckte också att jag konfimerar mig och blir ett år äldre nästa söndag. Trodde det va minst en vecka till kvar så fick lite panik mitt uppe i allt ^^ typiskt mig.
Sitter iallafall och äter ett äpple nu och lyssnar på musik och ska snart krya ner i sängen <3 Brände mig helt sjukt mycket förut så är helt knallröd på bröstet, ansiktet, axlarna och smalbena! såå fult!!
-Julia

Match

Sitter i bilen med Goa och knäppa tjejer:D laddat för match!!! Sjukt taggad! Vädret skulle ju kunna bli någon grad kallar. Stå nu på 21 grader:)
-Julia

Sun


Ligger ute i solen och gottar med :D hihi sånt har jag tid med x) typ ;)
Haft en toppen dag hitills vaknade halv 8 och Karolin kom hit. Vi gjorde amerikansa pankakor och så. Satt ute i solen och myste <3 fick även lite renskrivet i projektet :) härligt :) vid 10 satte vi oss på cyklarna och iväg på orientering. Rundan vi skulle springa va 4 km och vi tänkte med tar vi på 20 minuter härligt :) men vi spran 8 km och va ute i en timma. fråga inte varför men vi missade en kontoll och sprand runt 4km och letade.. Vi kan vi :D När vi kom hem gick vi till min gamla skola och hälsade på där! ååh va jag saknar det.. Gick hem och satte mig i solen. aah i solen! inte ofta jag hinner det men tog med mig plugegt ut och sitter nu är och steker! såå skönt!
Ska på match i eftermiddag och hoppas solen går ner lite innan det för annrs kommer jag svimma på planen -.- hehe :) kommer nog inte hem för än vid 21 och då ska jag fixa det sista med projektet som ska lämnas in senast fredag. hoppas verkligen jag hinner...
-Julia

Sängen

Ligger i sängen och ska sova snart, härligt! Har varit en rätt bra dag förutom att vi fick oss en oförberedd spanska uppsatts men tror det gick ganska bra:) slutade 5 i 2. Sa Hejdå till mina fina vänner som åker till Tyskland resten av veckan:( kommer sakna dem <3 kom hem och myste framför tv i en halv timma för första gången denna veckan:) härligt! Sen kl 15 dök jag ner i mitt projekt och kom inte upp för ens vid 21, med en mat paus i va 30 minuter! Har fått såå mycket gjort och det känns fett bra:) gick upp på övervåningen och unnade mig ett bubbelbad med hårinpackning och ansiktsmask:D hade nog lite för varmt vatten, för lite kallt dricksvatten och för lite sömn i bakfickan så fick jätte ont i huvudet och blev rätt snurrig efter ett tag^^
Imorgon kommer en av mina favorit vänner och äter frukost med mig och pluggar innan vi cyklar iväg för att orientera i en timma och sen slutar vi. Och titta vädret <3<3 Men mer om det imorgon:)
-Julia

Love hair

Har som vanligt lite för mycket läxor för tillfället så uppdaterar när jag får en minut över. Har iallafall världens finaste väder ute men själv måste man sitta inne.. (grannarna bygger om och man kan inte koncentrera sig^^)
-Julia

Skola

Sitter i skolan som börjat rätt bra:) började med kör som vi hade i 20 minuter innan brandlarmet gick och vi fick sluta. Sen idrott med brännboll i solen:) och nu ska vi ha svenska:) insett att det bara är 17 skoldagar kvar tills jag slutar 8an helt sjuukt! Hör mig ikväll:)
-Julia

Black and White

Ligger för tillfället i min egen säng och ska sova. De senaste 24 timmarna har varit mer en galna! Lägret har varit hur bra som helst men berättar om det imorgon för nu ska jag sova:) Godnatt!
-Julia

Lördag

Märkte att förra inlägget blev lite konstigt för halva skrev jag första kvällen och resten på torsdag morgon och trodde nog det var söndag hehe.. Vi glömmer det;) gårdagen var väll så där:/ Menmen Denna dagen ska nog bli bättre;) sista heldagen, kommer sakna alla fina vänner här;)
-Julia

Söndag morgon

Ligger i min säng och är hur trött som helst.. Emelie försöker bädda men som ni kanske förstår så går det inte så bra^^ Starten på dagen har inte varit den bästa men mitt övriga humör har inte heller varit på topp så det är ju en förklaring... Menmen kommer nog bli bättre imorgon:) ska vandra upp till kyrkan snart för mysig andakt:D dagen höjdpunkt hoppas jag på:)
-Julia

Secrets - OneRepublic


Tycker verkligen som denna låten, även fast den inte är så ny så fastnar den och den kan gå i repris ett antal gånger här hemma! och när man tröttnat på den lyssnar men på något annat ett tag och sen kan man gå tillbaka till denna som om den vore ny ;) sånt gillar jag!
Glöm inte! Va inte blyga med eran musiksmak. Lyssna på det du tycker bäst om! :D
-Julia

Torsdag :O


Tro det eller ej men det är torsdag!!
Käns som det är lördag ;) hehe
Hoppas ni får en toppen torsdag (lördag) för det ska jag ha!! :D
-Julia

Frågor och Svar

Anonym om Toppen dag!!:
var är Emelie? ;o :D

Sv; hehe jaa, vart är Emelie?! Inte här i alla fall...;)
Emelite har tagit en lite paus. Hon har väldigt mycket i skolan, (hehe lika mycket som jag) men hon orkar inte blogga för tillfälet.. Så ni får stå ut med mig så länge ;) Lovar er att hon kommer komma tillbaka :) Men inte på heltid de närmaste veckorna för nu åker vi båda på konfaläger, nästa vecka ska hon på orkesterläger och veckan efter det är det konfirmation. Men skulle gissa på att hon är tillbaka sen vid sommarlovet!! :D då tar hon mycket bilder :) men om ni längtar efter henne tycker jag ni ska peppa henne, via komentarer som hon läser då och då :) så kanske hon börjar snart :)

Konsert

Nu blir det att kolla på niornas konsert och den sluta:) härligt:D precis varit i ett elevövningsrum men mina underbara friends Emelie, Mathilda och Karolin:D love you girls :D
(kör på converse foton idag :D)
-Julia

CONVERSE ALL STAR

Sitter utanför körsalen med mina converse kompisar;) och ska ha kör som ni kanske förstår;) hehe har haft vår eftermiddags lektion nu på morgonen så vi slutar kvart i 1. Efter att ha kollat på niornas konsert ;) hehe härlig onsdag:)
Åker hem och städar lite och sen gör jag mig i ordning!!! Iiih bara 7 timmar kvar tills vi åker :D taggar till tusenmiljoner!!!!! <3
Svar på frågor kommer under kvällen :)
Ska även hälsa från Emelie som sitter mitt emot mig :)
-Julia

Toppen dag!!


Haft en hur bra dag som helst idag!! Allt har bara flytit på som det ska om inte bättre!! :D
Började dagen med ett NO prov som gick riktigt bra ;) sen vidare på PRIK konsert för folket i skolan ;) alla var jätte duktiga :) Sen matte och engelska som gick som det brukar. (-idag är att jag failade lite på engelska provet vi hade i fredags-.-) Slutade dagen kl 15 men jag och Emelie satt kvar tills 16:50 haha fick jätte mycket gjort och så det är ju ialla fall bra :) Gick till kyrkan där vi repade! gick jätte bra! satte en ny dans och repeterade på den gamla :) insett att vi "bara" har två danser kvar att göra! :) iih kommer bli sååå bra :)
Har varit pissväder hela dagen så har hållt mig inne så mycket som möjligt! men varje gång jag skulle transportera mig någon stan var det uppehåll så har inte blivit blöt alls! hehe turen på min sida idag ;) jeppjepp
När jag kom hem kastade jag mig in in min garderob och rev ut hela den efterosm jag åker på konfa läger imorgon och inte har pakat än... hihi men är typ klar nu :) Nu ska jag skriva ut lite låtar tills imorgon och sen plugga lite!
Får se hur uppdaterigen under resterande vecka kommer se ut men lovar att jag ska uppdatera så fort jag får ha mobilen och har tillgång till internett.. vet inte hur det ser ut med sånt där :) men annars uppdaterar jag på söndag och ska föröska fixa tidsinlägg med lite musik och så där :)
-Julia

Snacka om överaskning!!

Pappa visade mig just detta hel galna kilppet!! De är helt sjukt!! :D
Hade varit galet häftigt att vara med om något liknande!!
Kika på den! lovar att ni kommer bli förvånade!

-Julia

Regn..

Ska ha sång lektion nu och sen ska jag cykla hem i regnet:) sen vidare till fotbollsträning;) härligt ^^ no provet blev flyttat tills imorgon, 24 extra timmar att plugga;)
-Julia

back to work


Godmorgon! :D
Känner mig rätt pigg idag :) härligt! Har packat idrottskläder och ska snart cykla ner till skolan :) går bara tre dagar denna veckan och på onsdag slutar vi tjugo i 1 :D härligt :)
Har prov näst sista lektionen idag, huuh jag kan inget.. och syslöjden kommer gå åt till att läsa histora :)
hör av mig under dagen  :)
-Julia

Andraplats!

Tjejen som snubblade på mål linjen är fina Emma!!
Grattis till andra platsen! :D

Emma har en jätte fin blogg där hon delar sina bilder och skriver om hennes vardag :D verkligen värt att läsa den! :D

Vinnare


Grattis till vinnaren HANNA!!
Du kommer tilldelas en länk i vår meny!!
Stort grattis!! :D

(andrapristagaren avslöjas innom kort)

Gitarr

Dagen började jag med att gå upp halv 8 hehe bra att göra de eftersom det är skola imorgon;) gick till till kyrkan där jag, fem fina tjejer, en ledare och två fina pojkar höll i musiken;) jag sjöng en solo låt som gick rätt bra :) filade i solskenet med underbara :D och den skjutsade jag fin underbara vän Stina hem på hennes jätte rangliga cykel:) hahaha roligt vart det i alla fall:) kom hem och åt gó lunch med familjen på altanen i solen:) underbart somna väder idag:) sen har jag suttit inne och spelat på min gitarr :) länge sen sist;) planerat följande vecka som bara består av fixa saker inför läger och plugga :) ska även flika in ett rep på tisdag också:) nu ska jag sätta mig på en cykel och möta upp fina vännen och fortsätta ner till match :P ganska taggad än så länge:) ikväll avgörs även tävlingen:) spännande;D
-Julia

Myser

Sitter och myser i soffan för första gången på en vecka.. -.- men så fort jag har skrivit klart detta ska jag gå ner och leta korigrafi och öva på en låt jag ska sjunga imorgon;) upp bokad som vanligt;) hehe:) även på en lördag kväll^^ ha en fortsatt trevlig lördag:)
-Julia

MIGRATION - så funkar det-.-

Sitter fastkilats vid mitt skrivbord typ.. Ne har gått ner till stan med syskonen och köpt godis;) hihi gottgott:) men nu sitter jag här igen och läser om hur migration funkt, men suck! Tror du jag bryr mig om vart folk flyttade för 200 000 åt sedan ^*-.- aja det funkar nog med grym musik och godis;)
-Julia

Don´t forget!!

Glöm inte att anmäla er till den sprakade tävligen!!!
Kom direkt till tävligen här!!

http://objectiv.blogg.se/category/tavling.html'

Glöm inte att det även finns en andra plats och dubbelt så stor chans att vinna!! :D :D

svart ljus



Har haft en toppen kväll med fina vänner idag! Var rund och drälde på stan!! hihi spännande :)
Sen blev det massa mysigt fika, prat och musik :D kärlek <3 Kom hem för en halvtimma sen och håller på att göra mig iordning för att krypa ner i sängen. morgondagen kommer bestå av plugg, plugg, barnpassning, städa skrivbord, och plugg.. hehe kul lördag! :3 nee. Måste plugga extra eftersom hela söndagen går bort till annat och jag har NO prov på måndag och på tisdag är jag upp bokad.. nene måste ligga lite före ^^
Ska föröska höra av mig offta i morgon också :)
-Julia

baka baka stor potatis


hehe. :)
Är på mycket bättre humör nu :) fått i mig en glass och kaka :) behövdes kan man ju säga ;) gick till dagis och hämtade mig lilla syster och på vägen hem plockade vi massa vitsippor :) var nog de sista för i år :) (tecken på att vären börjar lida mot sitt slut och sommarn knackar på dörren :D)
I vår ugn här hemma står det potatis som snart är klar!! ååh älskar bakad potatis och räkröra <3
åker ner till mina fina vänner och spenderar kvällen där :) ska ut och dra i stan idah :D kommer bli hur bra som helst!! :D :D
-Julia

prov i omgångar

image description

Har haft TRE prov idag!!! :O kunder inget på något!!! kände mig hur dum som helst!!
Trodde vi hade läsforståelde i spanska och den skulle man inte kunna plugga till eftersom det var en okänd text men när jag sätter mig vid bänken inser jag att det är verb!! Gaaash!! kunde inte ett enda!! panik!!
Var även och sjöng i stan. gick väll sådär.. Sen åter tillbaka till skolan för geografi test som jag trodde jag kunde men gick inte alls bra! mer panik ^^ när jag lämnat in geografi provet gick jag till nästa sal och satte mig för engelska verb prov.. 100 meningar att sätta in rätt verb och rätt böjning.. kan inte ens verb på svenska så det gick ju som det gick...
Hur dåligt humör som helst är jag på nu så tar och unnar mig lite glass och sen sover en stund. Får se om jag drar mig till min kompisar ikväll. dom brukar få mig på bättre humör så.. hehe.
-Julia

Plugg..


Sitter och pluggar.. eller?? nee det gör jag inte men måste, men orkar inte, men har tre prov imorgon, men orkar inte, tre prov du inte kan något om, men orkar ändå inte.. suck... har jätte ont i huvudet. är trött efter dagens föreställningar och städning och samtidigt tre prov imorgon. ingen pra kombo.. tror jag går och lägger mig och kör på magkänsla imorgon ;) kanske går det med.
Dagen har varit bra och blöt. har ös regnat när vi cyklat. men dansen har gått riktigt bra faktiskt ;) hihi!
hör av mig imorgon med förhoppningsvis samma uppdaterings nivå ;)
-Julia

TÄVLING!!



Nu täkte jag dra igång objectivs första men inte sista tävling!!
Ni tävlar om en MENYLÄNK!! Wowwowwow!! Allså en direktlänk som står i våran meny längst ner till höger!! :D
men även för den som har oturen på sin sida finns det även en andra plats och det är ett stor länkning i ett inlägg!! :D det är allå dubbelt så stor chans att få en länkning!!

För att vara med måste du...!
1. Komentera i detta inlägg med att du vill vara med!. glöm inte att länka eran blogg i komentaren.
2. Gör sedan ett inlägg om oss i din blogg! (ju bättre inläggg desto större chans att vinna!! )
Tävlingen avslutas på söndagen 13/5!!

Ha en trevlig tävlings stund!! :D

På G


tänkte dra igång en ny variant av tävling!!
Tävlingen presenteras kl 20:00 ikväll! håll utkik!! :D

tioonde maj tjogohundratolv sjuttonminuter över åtta!


gamal bild på mitt skrivbord, men det ser ut så nu också^^
Hola! (hihi, kan nu spanska?)
Vaknade i tid idag!! :O nog första gången denna veckan ;) hehe trött tjej-.-
Har gjort mig klar så mycket jag kan eftersom vi har dansföreställning idag. känns lite onödigt att minka sig nu eftersom jag kommer få sminka om mig sen. Har två föreställningar. en kl 14 och en kl 18 så det blir nog bra ;)
Tror jag har packat allt för då kan jag sätta mig och plugga i 20 minuter :) hehe^^
Ska föröska höra av mig lite oftare idag :)
-Julia

bad bad bad day


Har haft världens sämsta dag! Den som lykas slå den får säga till.
Började med att Karolin kom till mig 07:35 så¨jag låg och sov.. suck, inte bra Julia. tur att jag hade pakat alla saker kvällen innan. Sprang till skolan idag. så efter att ha varit vaken i 10 minuter va löparskorna på och jag var ute ;) hehe gick bra att springa iallafall. hade dans första lektionen. gick ganska bra. Har föreställning imorgon :) hihi
När jag skulle gå upp till skolan insåg jag att min cykel, som jag lämnade där igår, va stulen!! Waaaaahh!! det är andra cykeln på 1 år som blir stulen på exat samma plats!! waah bli såå sjukt sur!!!
Sen ´har jag bara gott och deppat över detta hela dagen. Tur att jag har mina fina vänner som föröker liva upp mig. annars hade jag inte klarat av dagen. Det regnar jätte mycket hem och jag hade inget busskort med mig.. så fick köpa en sms-biljett så nu har jag knapt några pengar kvar på min telefon.. snart pank och allt -.-
Kom hem och unnade mig lite go saker :) hihi Nu sitter jag och lyssnar på musik. föröker även med lite dans steg med går tyvär inte så bra..
Ska äta något nyttigare också för har täning sen. får se hur det går eftersom jag har helt sjukt galet ont i mitt ben.. :( allt på en gång och nu när jag har som mest saker att göra..
Sluta sura nu och lev livet. hör av mig ikväll om jag hinner :)
-Julia

Drive girl

Nu förstår inte hur mycket jag har att göra dessa dagar.. Men jag gör mitt yttersta för att hinna med allt!:) är som sagt en drivande flicka.. Tur är väll det;)
Dansen gick super bra:) lärde ut en av danserna som är den viktigaste också så blir nog rätt bra:) nu letar vi nästa rep tillfälle;) ligger i sängen och ska läsa lite.. Har bara 70 sidor kvar nu, ska sluka dem minst på denna veckan. Helst innan fredag, men jag orkar aldrig läsa så långa stunder-.-
Hör av mig imorgon när jag btw ska springa till skolan, hehe vet inte riktigt vart den iden har kommit ifrån men ska man hinna med träning också får man använda sig av alla små hål man har i sitt shema;)
-Julia

Red and white!!

Är uppbokad varje minut denna dag och även imorgon och torsdag..
Har trettio minuter nu innan kören börjar. Borde plugga lite och ska göra det men tänkte visa lite liv här också:) haft alldeles förmultning att tänka på idag och nästan inte fått något all gjort-.- suck.. Direkt efter kören ska jag byta sal och repa med massa fina vänner i två timmar härligt:) hör av mig ikväll;)
-Julia

Bokning

Har precis varit och bokat dans salen i stan där vi ska öva imorgon:) härligt!! Saker och ting löser så!!:D ska ha no-lab nu och sen avslutas dagen med syslöjd.. Hatar syslöjd!! Men det är inte många gånger kvar nu;) härligt:) skyndar mig hem och sen iväg på fotbollsmatch:) sjukt laddad faktiskt:) även fast jag skulle behöva sitta några timmar med läxböcker men kanske kan ta det i bilen :) hehe effektiv tjej^^
-Julia

måndagsbarn


Godmorgon!
sitter occh äter frukost vid datorn  ^^ riktigt jobbigt att lämna min älskade säng idag.. men man måste, tyvär..
börjar tjubo i 9 idag så får tar det lite lungt :) ikväll har jag match men mer om det senare. Ska föröska höra av mig ofta idag ;) så håll utkik!
-Julia

Dålig planerare-.-

Har upptäckt att jag inte är så bra på att planera..
Eller själva planerandet är jag grym på och gör hela tiden, lite för ofta ibland.. Men att föja sen planeringen är inte min starkast sida..^^ måste bli bättre på det:) sitter vid en ljud lös tv och lyssnar på musik.. Hehe bra combo;)
Ska gå och lägga mig eftersom det är skola imorgon:) tror det är sista veckan vi går 5 dagar innan sommar lovet!! Helt sjukt! :O slutar snart 8an !! Tycker jag började 7an nyss^^
Godnatt
-Julia

Talk that talk - Rihanna ft. Jay-Z


Hittade låten idag och gillade den på en gång!! Ge den en chans!! :D
-Julia

no lifer..


Wopps.. hehe glömt bloggen idag. har haft en toppen dag iallafall :) åkte till kyrkan och så. snackade lite med fina vänner om överrakskningen som bara blir bättre och bättre!! :D Kom hem och åt god mat :) sätte mig lite med min musik och planerade mer på överraskning! och när jag väl kikade ut gemon mitt fönster isnåg jag att det va helt klarblå himmel :D happy face!! 15 grader också. så letade upp ett par shorts och insåg då att jag inte har några som passar!! :O så fick dra på mig ett par fotbolls shorts ;) hehe vad gör man inte för att sola :) gick ut och la mig i solen en stund men blev inte så länge eftersom det blåste en hel del..
Gick in och bakade men lilla syster hihi :) sen gick jag och kollad på min lillebrors match där även Josefin , Linnéa och Frida dömde :) blev skjutsad hem på en cykel med luft tomma däck -.- hihi super roligt :D fina vänner jag har <3 Har precis ätit hamburgare och ska lyssna lite på musik och fortsätta planera, hihi. har inget liv när jag bara lyssnar på musik, planerar, pluggar och tränar hela dagarna^^ no lifer -.-
 -Julia

Bubbles:D

Har ätit grillat och lite godis:D hihi onyttig lördag;) städat lite i garderoben och planerat lite överraskningen;) kommer blir så sjukt otroligt bra:D
Sitter och kollar på SWE - TJE i hockey VM.. Boysen i min familj är typ hockey nördar så de smittar av sig ^^ hehe står iaf 3-1 för er som bryr er och för er som inte gör det behövde ni inte läsa ;D
Imorgon åker jag till kyrkan och sen ska vi repa lite:)
-Julia

Lördags fika #2

Va och handlade lite förut :) fick med mig ett par ljusa jeans och konfirmations skor:) visar bo jeansen senare men skorna håller jag hemliga tills 3/6 då det är dax:) tog även en mysig fika på stan ;) nu har jag pluggat i typ 2 timmar :) jätte skönt att få gjort en hel del:) bu sitter jag och försöker få i min världens största choklad boll som jag bakade igår:)
Juste.. Gårdags eftermiddagen blev inte alls sim jag planerade men toppen ändå:) Emelie och vår vän Mathilda kol hit!! Vi bakade, åt glass och dunkade gamla låtar :D
(chokladbollen ser jätte liten ut på bilen men har ätit 2/3 xD)
-Julia

Lördags dax

Härligt:) det är lördag;)
Vaknade nyss och har äter två mackor:) ska ta och hoppa i duschen nu och sen åker jag, mamma, lillebror och lillasyster och handlar lite kläder:) behöver ha lite jeans och några tröjor + konfirmations skor;) den blir det hem och bråka med läxböckerna:/ mindre roligt men sånt som man får ta..
(vår kyrkas vackra kors!! <3)
-Julia

musikens alla olika toner


Denna dagen har bestått av musik i alla olika toner :D I like! ;)
Va iväg till kyrkan förut :) "så ska det låta" stod på shemat :) jätte roligt hade vi:) Sen gick vi upp och koplade upp musik och övade lite på överraskningen :D kommer bli så otroligt bra :) kollade även lite med ljus och så ;) waa allt bara löser sig som en nyckel i ett lås :) hihi
Nu ska jag kolla upp lite olika saker och sen sova :) imorgon blir det att plugga en massor och kanske även repa lite :) och om läxböckerna vill sammarbeta med mig så hinner jag nog med en runda på gymmet ;) vore rätt gött :)
-Julia

Fredag!!

De där med sol idag blev det inte så mycket av^^ försov mig också så fick lite stressigt ;) sitter och äter och har 3 lektioner kvar:) sen åker jag hem och pluggar, kanske. Kom på att jag vill göra om på mitt rum också;) hehe får se vart detta slutar :) ikväll blir det att träffa massa saknade vänner:D känner på mig att det kommer bli en super bra kväll;)
-Julia

Morgonsol

Slänger in ett till i lägg ;) hihi man kan aldrig få för mycket av de goda:) skulle ha pluggar nu unna läggdax men fastnade som vanligt vid mitt musik skrivande :) hehe men nu är jag iallafall klar med det :) prioriterade att ta läxor imorgon när jag har räknat med sol och kunna plugga samtidig som jag får lite färg;) hehe effektiv girl:)
Borde gå och lägga mig och jag är nog rätt trött men har alldeles för mycket energi av att allt har gått så bra idag även fast jag trodde att jorden skulle gå under i morse:) hamnar antingen vid musiken igen eller sovande ovanpå täcket :) det märker vi:)
Vill även säga att jag blir jätte glad att ni kommenterar:)
-Julia

#red #flower #much #to #do


woups vilken dåligt uppdatering det varit idag men har haft sååååå mycket och göra..
Skolan drar igång som om vi aldrig varit borta.. bara och hänga på även fast man är gött trött på lektionerna ;)
Efter skolan gick jag till kyrkan då jag berättade mina överkokande idéer för mina vänner ;)
Det kommer bli helt awesome :D sen var det konfa och sen gick vi igenom lite till :) hehe (mycket och göra sa jag ju) -.-
Åkter hem och slänge i mig lite mat och sen anföll jag dammsugaren :) (ni hörde mig, mycket att göra^^)
Nu har jag städat klart och sitter och trycker i mig ett äpple eftersom jag komemr få spendera någon/nårga tillar upp nu med lite läxor -.- aja så är det när man har mycket att göra ;) tur jag är en människa men mycket energi :)
Ska försöka men lite bättre uppdatering imorgon.
-Julia

Plugghäst

Sitter på lunchen och äter lite sallad.. Är inte alls hungrig och så är det fiskbullar.. Usch:/ har haft dans och kör och nu ska vi iväg på idrott ;) slutar 3 , får se om jag tar en sväng på gymmet eller om jag åker hem och leker plugghäst:) lutar nog mot plugghästen^^
-Julia

Vinnst!!


Kom nyss hem efter en toppen match :D Vann med 7-1!! :D
Spelade back idag, brukar spela mitt eller topp i vanliga fall men de ville testa mig där nere idag och det funkade faktiskt riktigt bra :)
Nu ska jag packa upp min fulla bag och sedan packa ner igen.. hehe vilket liv -.- borde skippa skol/hand väskan och bara köra på träningsbag :) hehe
Aja skola imorgon i allafall.. inte alls taggad men har en riktigt chill dag, så det funkar nog :)
-Julia

Tisdag eller Söndag

Är det tisdag?? Aa fast det känns som söndag;) aja spelar ingen roll för jag är ändå ledig:) ligger fortfarande i sängen och drar mig:) hade en jätte trevlig kväll igår med massa fina vänner:D gick ner med massa duktiga estetare som körde samba:) och sen myste vi nere vid brasan och vattnet:)
Ska ta och göra mig i ordning för dagen snart.. Iallafall;) ikväll spelar jag match också, så ska tagga till tusen:)
Jätte kul att statistiken va så hög igår:) ska försöka ha lika bra uppdatering idag med;)
-Julia