Tattoo

Vet att jag är helgalen men har kärat ner mig i "småtatieringar"! Finns såå mycket snyggt!! Vill verkligen ha en men skulle aldrig få för mamma och säkert inte våga!

I'm in love <3

Har verkligen världen underbaraste vänner! Mår så bra när jag är med dom!
Va på mötet förut vilket gick bra och sen åkte jag direkt och träffade Josefin, Julia, Jocke, Micha, Emma, Johan, Daniel och Willhem. Spelar innebandy vilket gick som det brukar gå... Rätt dåligt men otroligt roligt!! :D åkte på Josefins pakethållare hem tsm med Julia och Micha! Mår så otroligt bra nu! Ska ta en snabb dusch och sen krypa ner i sängen. Kram!

two reasons

Har varit i kyrkan på förmiddagen. träffade fina vännerna Anton, Micha och Stina! <3 mår alltid lika bra bara av att se om! <3 kom hem vid halv 2 och sen dess har jag legat helt utslagen på golvet och lyssnat på musik. glömde lunch.. haha aja.. sitter och väntar på att Karolin ska konma så ska vi försöka trycka i oss lite om Strindberg och Lagerlöf! haha! lycka till, och vi som har prov imorgon :/ ^^ brukar sluta med dårligt betyg i svenska... x)
Vid 6 ska jag vara ner i stan för möte om lite olika saker. hoppas på det bästa!! :D och efter det åker jag och träffar alla saknade vänner igen!! är verkligen kompiskär. kanaldrig få nog av alla mina underbara vänner!
Har pratat med han jag ska praoa hos om två veckor och lovar att det är svårt att hitta bättre prao plats!! kommer bli sjå sjukt galet otriligt underbart roligt!!! ni fattar inte!! :D :D :O!!!! känns verkligen som livet håller på att gå uppåt igen nu efter en "liten" svacka... hoppas på mer!!! :D hör av mig senare! kram!

iPhone 4/instagram bilder

standard @ donken! :D
Har haft en super bra dag! väldigt härligt att bara komma bort från vardagen och slippa alla läxor. Kom hem från stan vid halv 5 så blev verkligen en HEL dag där! va hemma ca en timma och sen åkte jag och resten av familjen till min fina vänn Lisa och hennes familj där även en hel del andra va! Blev räkor och en otroligt massa USA planerande!! förstår inte att det är 1 månad och 7 timmar kvar :O så sjukt taggad att jag inte kan sitta stilla!kom hem vid halv 12 och sen dess har jag suttit här och försökt trycka in lite kunskap om Selma Laferlöf och Agust stringberg vilket inte går sådär jätte bra. (Lyckas inte hålla min undan läxorna en dag!)
Imorgon har jag fullt upp! ska till kyrkan, möte, plugga och tänkte hinna med att träffa lite vänner på kvällen också. som sagt fullt upp al the time!! ska nog ta och dejta kudden lite tillsammans med min bok ELSAS hemlighet!! tippsarverkligen alla tonårs tjejer om ELSA serigen!! :D super bra och inspererande! hoppas ni har haft en toppen lördag för det har jag!! :D kram!

Fika

Sitter och filar på espressohouse med Emelie, Karolin och Mathilda. Massa myyys!! <3 hör av mig sen kram

Myskväll

Haft en jättebra mysig kväll med en massa fina vänner! Kom precis hem och ska krypa ner i sängen. Måste gå upp ca halv 9 för att åka in till stan mes Emelie, Mathilda och Karolin för en massa skoj!! Hoppas ni har en bra fredag! Kram

timepause

follow me @ instagram juliarunnemalm
Projektet är inlämnat och jag har pustat ut!! åååh vad härligt det känns. dock drar nästa projekt igång på måndag. men har hen helg ledigt, fast då måste jag plugga på literaturprovet vi har på måndag. ingen rast ingen ro!
Åkte hem till fina vännen Mathilda efter skolan tillsammas med Karolin och Emelie. Bakade kladdkaka som verkligen va kladdkaka. smet skulle jag nog kalla det! men va hur gott som helt iaf!!
Har agit tag i städandet på undervåningen idag så veckans städning är också klar. ska ta och byta lite kläder, beställa hem pizza och sen ner på tonår! ska bli så härligt att få träffa alla mina älskade och saknade vänner där!<3
Hoppas ni har haft en bra fredag och fortsätter med det. kram

Tv

Sitter i soffan och vilar hjärnan lite. Ska återgå till pluggandet om 20 minuter. Hör av mig imorgon igen! Kram
(hihi, älskade syster)

Livet rusar

Hinner inte med allt! Tiden rusar iväg och jag förstår nog inte själv hut mycket jag har att göra! Haft ett stort energiprov idag och sen direkt pang på en bokredovisnig. Har inte orkat bry mig mycket om att plugga och kör på att visa vad jag lärt mig på lektionerna och när jag svarat på frågorna i häftet. Thats it!! Kom hem och var heeelt slutköd. Nu har jag tagit tag i livet igen och ska sätta igång och städa övervåningen. Imorgon är det inlämning av projektet vilket känns härligt och skrämmande eftersom jag inte är säker på att jag är klar med allt... Hoppas ni tar hand om er så hörs vi när jag får tid. Think you know my life now;)

duschträning

va nog den blötaste träningen jag varit på ever!! herre, vad det regnade!! va änna som att stå i duschen.. riktigt hräligt iallafall! mamma va jätte snäll och kom och hämtade mig eftersom jag frös så jag skakade, lär ju va gött förkyld imorgon... har suttit och pluggat en del nu och ska ta och krypa ner i sängen. hör av mig imorgon om jag hinner  pga 2 prov och ett projekt som ska in på fredag! :O hehe, bra Julia Kram!

varning för tråkigt inlägg

varit i skolan idag. har inte så mycket att säga mer än att jag är så sjukt sur på att jag skadar mig hela tiden. på idrotten idag byggde vi olika pyramider men fick jätte ont i svanken (typ mitt på ryggern) så fick inte vara med och bygga de störtsa tornet... :( kom hem vid halv 4 och har bara taig det lung framför tvn. :) länge sedan jag satt där sist-.- haha!! ska sätta mig med lite plugg och sen vid 19 blir det a-lagsträning ;) hoppas alla kroppsdelar sitter där dom ska sitta. ^^ ska även boka en tid hon sportskadekliniken och kolla upp mit knä igen, börjar tröttna på att ha ont! hoppas ni har haft en bra dag och fortsätter med det. kram

We <3 it

Han "bara" med att läsa ut boken och ta en dusch. Känns väldigt härligt eftersom jag i måndags hade mer än halv boken kvar! Har även klinkat lite på pianot som jag och så! (My life<3) Har precis lagt mig i sängen för att sova. Börjar blir piggar på dagarna efter helgens spex:D hihi! Hoppas ni tar hand om er så hörs vi imorgon. Kram!
(bildens är från we hart it. Blivit lite beroende av de det senaste...)

Bättre

Mår mycket bättre idag! Inte gjort så mycket idag... Härligt! Ska sätta mig och läsa ut min bok nu, äta och försöka plugga lite till veckans miljoner prov! Usch!! Hoppas kunna ta mig ut på en pw och, får väll se hur det går med det! Kram

Här igen

Sitter på läktarn och väntar på att fotbollsträningen ska börja denna måndag också! Inte alls på humör att träna:( mår verkligen inte alls bra! På väg att bli sjuk? Kanske... När jag kommer hem ska jag ta ett varmt bad och läsa min bok som jag ska skriva redovisning om på torsdag. Känns ju bra när jag har va 170 sidor kvar och somnar så fort jag sätter mig ner... Inte bra! Hoppas ni mår bra och tar hand om er! Kram
(nej men hej Emelie! Så här går det när du tar min iPhone!) <3

Humör

Är på världens sämsta humör idag... Trött, arg, sur och alldeles för mycket tankar sol snurrar i huvudet. Ska försöka ta mig igenom dagen som är väldigt lååång. Ska även springa idag på idrotten, och det är typ 5 grader varmt! :( Min enda vän är musiken. <3

I'm trying to find my way back home

Har haft en super mysig kväll tillsammans med min underbara, saknade och helt galna vänner <3 love to you! Kom hem och har tagit en lång dusch. Är lite sur att jag inte får ut rök lukten ut mitt hår efter att vi myste vid elden inatt. Har fått gjort lite plugg och ska lägga mig och läsa nu. Lär ju inte somna för äv. Vid tidigast 2/3 tiden eftersom jag har ställt om tiden i mitt huvud... Hör av mig imorgon! Kram och godnatt!

På väg hem!

Sitter i bilen tillsammans med Stina och Jessica! Har verkligen haft en toppen helg!! Massa fina vänner, skratt, bus, grillning, mys, sena kvällar, god mat, musik och Jesus! Har dock sovit ca 8 timmar på två nätter så är jätte trött nu! När jag kommer hem ska jag sova lite och sen vi halv åtta ska jag åka och träffa alla min saknade vänner och spela innebandy!! Ååh vad jag saknar dom! Jag hör av mig när jag kommer hem! Kram!

Haha!!

Om en kvart kommer pappa och skjuter ner mig till kyrkan :D så sjukt taggad nu!! Hoppat runt som en galning här hemma med musiken på max! Inser precis att jag har hur mycket saker som helst med mig! Fattar inte hur jag lyckas varje gång?! Kommer ju hem på söndag eftermiddag/kväll?!! Aja löser sig allt. Problemet brukar alltid komma när man ska packa ner allt ingen.. ^^ ha nu en toppen helg! Kram!

I can't live without you!

Helg! Ååh vad jag väntat!! Lång tråkig skoldag idag med världens värsta lunch :( fattar inte att det kan vara lagligt att ens servera något sånt!! Gick in sill stan och åk korv och pommes med Emelie och Karolin! Har även skrivit prov i 2 timmar idag.. Usch va ont jag hade i handen efter! Nu ska jag packa det sista innan jag och massa annat underbart folk åker iväg över helgen!! Såå underbart kommer det bli! Massa vänner, skratt, lekar för hoppnings vis bad, sena kvällar och självklart Jesus!! :D <3 kommer blir så otroligt mega bra!!
Kommer dock inte ha tillgång till något internett så uppdateringen kommer bli låg om jag inte lyckas fixa någon innan jag åker:) kanske Emelie dyker upp också! Hihi! Hoppas nu får en toppen vecka för det ska jag ha! Kram!!

There is always...

Godmorgon!!
Fredag!!
Woohoo!!

Kvällspromenad

Tid mig ut på en liten kvällspromenad. Passa på när det inte regnar och är så där underbart kallt i luften! <3 tycker faktiskt om hösten ibland.;) sen blir det att ta en varm dusch och sen plugga lite innan jag sommar. Kram

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3278860/images/2012/pic_505b5e5e9606ee774df9dce6.jpg" class="image">

Hartbook

Har hållit på att städa sedan halv 5. Har tagit en hel del pauser men musik, mat, lek och Facebook. Trött tjej. Har övervåningen kvar och sen ska jag plugga historia. Hör av mig senare kram!

Insperation

Från we hart it

Nerver give up om someone you can't go a day whitout thinking about! <3

Love

Sep. 19, 2012

Ååh vad jag älskar att vi äger ett bubbelbad<3 fastnade med Mari Jungstedts "Den du inte ser" riktigt bra bok! Rekommenderar även Maris andra böcker. Jag har även läst "I denna stilla natt" som också va riktigt bra och svår att slita sig från.
Har precis druckit lite te och kollat upp hur morgondagen set ut. (ordningstjej nummer ett!!) hihi!
Ska fortsätta läsa lite och sen släcka. Hoppas ni har haft en bra onsdag så hoppas jag kunna hålla uppdateringen imorgon också! Kram -Julia

Baaad

Har precis ätit lite mat efter en rolig träning med bästa tjejerna. Vi stannade även kvar en stund och kollade när herrarna spelade:) va riktigt kallt och frös som en katt!
Sitter och kollar på tv och väntar på att badrummet ska bli ledigt... Suck! Lillebror börjar bli stor-.-
Ska ta ett varmt bad och läsa en bok bara för art koppla av ordentligt innan skolan imorgon. Har varit riktigt härligt att vara ledig mitt i veckan. Extra avbrott liksom och lite extra ork till två dagar kvar till helg! Hör nog av mig innan jag går och lägger mig. Kram -Julia

Fotboll

Dax för träning! Love it! Ska bli riktigt härligt eftersom jag suttit inne och inte rört mig på hela dagen... Får hoppas allt går bra eftersom jag fortfarande har ont i knät och kände av ryggen/revbenen i måndags. :/ Hör av mig när jag är hemma igen:) kram -Julia

11:45

random pic
Har pjort klart mitt projet så gått det går. måste göra en fram sida och skriva ut lite papper! :D känns så otroligt härligt!! Ska snart sätta igång med lite mat innan min bror kommer hem från hockeyträning då han är som en varg x) hehe! aja! får se om jag orkar ta tag i städantet eller om skjuter på det tills imorgon då jag dock måte pluggat ill historia provet... -.- hard life. På fredag åker jag iväg med en massa fina vänner över helgen och bara njuter av att det är helg! underbart! men mer om det någon annan dag för nu ska jag leka kok! :D haha kram -Julia

Älskade studiedag

Sitter och äter gofrukost. Älskade studiedagar <3 ska ta och sätta igång med pluggandet direkt. Ska även passa på att städa när jag ändå är ensam hemma och ingen är i vägen. Hör av mig senare! Kram -Julia

Klar

Är klar med projektet!! :D Woohoo! Måste bara renskriva och fixa till det lite så är det bara att lämna in!! Åååh så underbart!! Ligger i soffan nu och dör lite innan jag ska gå och lägga mig och läsa eller sätta på en film eller så;) kram -Julia

Love HARD work

Har haft lika mycket att gör idag!
Va och klippte av mitt hår på morgonen. Rätt glad att det inte blev så kort som det brukar. Åkte till skolan i regn :( haft en jätte roligt dag men mina fina vänner! Kärlek till er! Hade möte med Syven idag och fick ut lite saker i alla fall + lite kontakter jag ska prata vidare med. Så det kommer nog bli bra. Har även ringt lite samtal om PRAO plats vilket jag inte fixat än menmen.. Löser sig på något sätt;) nu sitter jag i min säg och ska göra klart det sista i projektet! Vilket känns mera bra eftersom det är en och en halv vecka kvar till inlämning! Imorgon har vi även studiedag vilket betyder att jag kommer sitta bänkad med läxor. Men ska bli härligt att få gjort allt nu! Har som sagt en hel del prov som väntar... :/ mindre roligt... Aja. Aka fortsätta plugga så har jag nog av mig senare. Kram -Julia

måndag

mitt internet har inte varit på min sida idag och har som vanligt inte varit hemma något idag!
kan sammanfatta dagen som seg, tråkig, intressant, lärorik, förvirrande, jobbig, glädje, iritation och en hel del andra kännslor, tar inte upp allt, för jag orkar inte skriva. va och tränade förut. REDIGT segt eftersom jag knappt orkar lyffta mina fötter... har även fixat klipp tid tills imorgon! UNDERBART! har pluggat lite nu vilket gått rätt bra även fast jag gärna velat fått gjort en del spanska men hinner/orkar dock inte... får ta tag i det imorgon! ;)
Passar även på att grattulera min galna, underbara, roliga och snygga vän Anton som fyller år idag!! hihi!! GRATTIS!

mina góa!! :D <3
Nu ska jag ta och döda en äklig fluga som surrar om kring i mitt rum och sen sova. hoppas på bättre uppdatering imorgon! kram -Julia

Kvällen

Spelade matchen som slutade 2-2! Vi är nöja eftersom vi i början inte hade några avbytare och av de som va med va 4 skadade, och många va förkylda... Men fick två inhopp av febriga tjejer som kämpade på! Själv fick jag kramp i en muskel som fäster på revbenen så vek mig dubbel och kunde inte stå på benen. Va rätt läskigt... Pga det åkte jag inte och träffade mina kompisar även fast jag gärna gjort det. Saknar mina pojkar massor! <3 sitter i soffan och ska koll sätta mig och kolla på lite läxor och sen sova. Är hur trött som helst eftersom jag inte kunde sova igår. Hör av mig imorgon. Kram -Julia

en dag ska jag kalla dig min! <3

va roligt att se att vi börjar läsa igen efter mitt (vårt) uppehåll :D har varit i kyrkan nu på förmiddagen. underbart!  har även hunit prata lite med mina fina vänner Vajna, Elin och Jessica som nu har övertygat mig om att jag ska gå Estet på gymnasiet!! nu finns det ingen återvädo!
Nu sitter jag och laddar upp inför match! Riktigt laddad är jag!! Efter matchen är det lite möte och sen åker jag och spelar innebandy med mina underbara killar!! woohoo!! toppen söndag ser det ut att bli!! :D uppdaterar mer senare! kram -Julia

Godnatt

Blev ingen promenad ikväll... Har tillbringat kvällen med familjen + min gitarr. Är verkligen hur trött som helt så jag går och lägger mig med musik i öronen så jag orkar spela match imorgon! Kram -Julia

Tvslöö

Gjorde lite till av läxan så är klar med engelskan nu iaf. Har en uppgift kvar och sen är jag klar med hela projektet!! Såå härligt!!! Sitter i soffan och tittar på tv. Riktigt slöö lördag idag men behövde nog det. Ska även smsa en kompis ifall han är sugen på en promenad sen, annars får jag gå själv... Hoppas ni får en trevlig lördagkväll. Hör av mig senare! Kram -Julia
(no makeup)

Ny duschad

Har hittills denna lördag gjord lite läxor (ska fortsätta), ätit pastasallad, dansat runt som en galning i mitt rum (xD, behövde släppa loss lite), duschat och målat naglarna! Lugn lördag! Ska som sagt sätta igång med läxorna igen för att bli klar med dom. Vore väldigt härligt att slippa dom och bara kunna fokusera på prover vi har kvar innan vecka 40! De vi säga tre sycken! :O HARD work! Kram -Julia

Frukost

Har precis vaknat. Härligt att få sova ut ordentligt! Sitter och äter frukost nu och ska ta mig en dusch sedan. Blir inget fotograferande idag trotts att det är underbart väder. Har gått och blivit förkyld + att jag har alldeles för mycket läxor. Men ska försöka höra av mig ofta ändå! Kram så länge. -Julia

It hurt

it's hard to love someone so much it hurt and you can't tell him <3<3

I want a boyfriend

Har haft en så otroligt bra kväll tillsammans med de vänner jag älskar, litar och tycker mest om! Anton, Lukas, Josefin, Emelie, Julia, Erik, Micha, Sara, Sara, Alicia och Bina! Mår så otroligt bra nu! Kom precis hem och ska ta och krypa ner i säger och kanske kolls på någon film och smsa men en underbar vän man aldrig kan få gör mycket sällskap av! <3 hör av mig imorgon! Kram -Julia

Ska försöka

Tänkte jag ska försöka komma igång med bloggandet igen! Vad säger ni?
Imorgon tänkte jag ta lite bilder om det är väder! Ska även göra klart mitt projekt så jag kan använda de två närmaste veckorna till att plugga till ett stort historia prov och ett stort no-prov. Lite smått panik eftersom jag inte fixat någon paro platts än... Ska ringa lite om sånt på lördag också! :) ikväll åker jag och träffar massa kompisar som jag saknat en massa! Hoppas ni börjar läsa här igen! Ni är grymma på det! Jag vet det!! Kram -Julia!

Gymnasiet

Mår väll lite bättre i dags läget men allt är tack vare mina underbara vänner! <3
Har använt största delen av denna veckan att kolla på gymnaseprogram och slutar alltid med att jag får panik eftersom jag inte vet vad jag ska välja!!
Just nu är det estet, natur, ekonomi eller samhäll som står på listan. Vilket jag tror kommer stå hela vägen till juni men eftersom programmen är så lika men ändå så olika vet man inte vad man ska välja! Hade varit perfekt med naturestet med inriktning samhäll! Så min fråga till er som går på gymnasiet, har gått på gymnasiet eller går i nian och sitter i ungefär samma situation som jag får gärna kommentera och tipsa om hur ni tänker/tänkte och vad ni tänker göra efter gymnasiet och om ni ångrar att ni inte läste någon annan linje osvosv... Tror ni förstår mig! Hoppas ni mår bra ska så ska jag försöka komma ihåg så snart som möjligt! Kram -Julia

Livet just nu.

Nu skulle jag kunna skriva att livet är på topp! Ingenting att klaga på, skola går som en räkmacka, inga oklara funderingar över huvudtaget!
Jag hade gärna gjort det men då hade jag suttit och ljugit för er... Mår verkligen piss! (vet hur tråkigt det är att läsa sånt här, men...) har troligtvis fått en överansträngning i mitt vänstra knä vilket innebär att jag lider mig igenom fotbollsträningar och idrottslektioner som jag fortfarande är med på eftersom jag inte vet riktigt vad det är än... Har blivit alldeles snurrig och kan verkligen inte sortera tankarna vilket leder till fruktansvärd huvudvärk och trötthet! Kämpar mig igenom skoldagarna för att inte hamna efter. Har även enorm sömnbrist men kan verkligen inte sova pga allt som snurrar i huvudet. Finns en heldel andra saker som jag inte vill ta upp här med pga av allt så kommer nog bloggen ligga på 0 ett tag till! Hoppas bi står ut.. Kram så länge och ta hand om er! -Julia

kläder

har tillbringat eftermiddagen och kikat runt på lite kläder i New york! är endast 1 måndag och 21 dagar kvar tills vi åker! :D såå sjunk mega taggad!! :D 
Alla kläder i colaget kommer från victora secret, hollister och abercrombie and fitch.  massa insperation!! nu vill jag bara åka dit och testa alltihopa!! :D
ska fortsätta dagen med att plugga, samhällskunskap, no, so, spanska och engelska! Vilket liv...! haha!!
hör av mig när jag får tid eller lust! kram -Julia

Feeest!! :D

Haft en toppen kväll verkligen!! Först ungdagarna för alla 97:or i kommunen. Soft! x) åkte hem och bakade lite chokladbollar med BÄSTA_VÄNNEN_MAN_KAN_HITTA!!<3<3 love you girl!! Åkte ner och tränade, dock ganska ofokuserad men... Kom hem och fixade mig lite och sen tog jag cykeln ner till fest men fina vänner! Träffade en hel del friends där också! Nu ligger jag i sängen och är helt död i kroppen men inte i huvudet... Göra läxor?? -Nää... Ringa och väcka en kompis bara för att prata och fördriva tiden? -bästa iden jag kommit på!! Hör av mig. -Julia

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3278860/images/2012/pic_5047c726ddf2b30b3a0010cb.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3278860/images/2012/pic_5047c72b9606ee0a840010b2.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3278860/images/2012/pic_5047c7479606ee0a8e000f8f.jpg" class="image">

Natt...

Ligger i sängen och kan verkligen inte sova... Tankarna snurrar runt i huvudet och jag vet inte vad jag ska ta vägen!
Det finns personer man bara vill bli av med, personer man vill lära känna mer, personer man inte förstår sig på, personer som man innerst inne älskar och personer man vill ha precis bredvid sig varje sekund! Saker man vill göra, saker man vill ha, ny ideer om framtiden, funderingar på varför man inte gjorde på ett annat sätt och varför just jag finns?? Vart ska jag ta vägen?!! Ena eller andra, eller kanske tredje hållet?!

Imorgon har jag "ungdagar" i skolan och på kvällen blir det nog lite fest som det ser ut nu! :) kan nog bli rätt så bra! ;) ska försöka sova lite nu... Kram -Julia

vad tycker ni?

har verkligen inget att bogga om... Emelie har typ gett upp så funderar på att lägga ner allt ihopa... vad tycker ni? kanske låter bloggen finnas kvar och se om jag får tillbaka lusten?! ni kanske vill mina bilder från NEW YORK när jag kommer hem där ifrån?
börjar i alla fall halv 10 i dag <3 slutar dock 15:50 med spanska... </3 aja! bara att bita i! hoppas ni mår bra så hörs vi någon annan gång. kram -Julia

kul att


old pic
kul att se att ni endå är några som kikar in trotts att jag inte uppdaterar. men har verkligen inte tid! vi som går/har gått i nian förstår mig! har haft en bra helg i alla fall. spelade match igår som vi tyvär förlorade. men nu ska jag fixa mig det sista och sen åka ner till skolan. jag lovar att jag uppdaterar så fort jag får en minut över! kram -Julia