Musiktipps !!


Ganska gamal låt men helt underbar!
får mig på såå bra humör :)
Lyssnar på den när jag får panik för den lugnar ner mig :)
-Julia

flower



Gick ut i trädgården och insåg att det faktiskt fanns ett fåtal blommor som lockades att fota :) så sprang in och letade upp kameran och knäpte någa små bilder. Orkade inte greja med massa ISO inställningar så körde lite enkelt på AUTO ;) hihi
-Julia

Don´t call me stupid!!


Åkte och kollade på fler konfirmationsklänningar med mamma förut och hittade faktiskt en jag tyckte jätte mycket om :D Men tack för att ni säger vad ni tycker :D
Kommer inte visa klänningen för än det är dax :) hihi jag är lite lurig :)
Åt på donken på vägen hem. Tycker inte alls om att äta där men vi va helt utsnultna så tog en sallad som va ganska god iallafall :) Nu ska jag städa lite inför ikväll då det blir fest här hemma :) kommer bli helgrymt :) går ner till majbrasan också och lär träffa massvis med fina vänner :) sjukt taggad ;)
Ska ta lite bilder på brasan så det kommer lite nya för är helt bildlös för tillfället -.-
-Julia

Konfirmationsklänning!!

Vore jätte snällt om ni kunde kommentera vilken jag ska ha och absolut inte ha!!<3 konfirmerar med den 3 Juni så det är inte så jätte länge kvar nu..:)

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Otroligt tacksam om nin svarar <3<3
-Julia

Bäästa dagen

Inte varit jätte bra uppdatering de sista men det är glömda timmar ;)
Har haft en helt sjukt bra dag! <3
Började med att jag döpte mig :D ååå. finns inte orde hur roligt, härligt och underbart det var!
Åkte till resturang med familjen och åt "dopmiddag" hur gott och mysigt som helst! fick även ett underbart kors av familjen  <3 kärlek! Åkte direkt till match med bästa laget! :D vann matchen med 4-0! Ni är hel bäst tjejer!! <3 Åkte hem och ät grillat  :) super mysigt och gott :) åkte ner med fina vännen Julia och spelade innebandy med hur fina vänner som helst! Ni är mer än toppen! <3 Såå roligt! Cyklade men och tog en låång dusch!
Ända minuset idag va att när jag gick ur duschen höll jag på och sätta foten på en spindel!! :O är en av mina största fobier och blev livrädd!! stod stilla och kolla på den när den inte rörde sig! så skyndade mig ut och tog med hårinnpackningen ut.. Sitter nu och´njuter av världens bästa uppfinning.. MUSIKEN!! <3<3 kärlek kärlek!!<3

Gårdagen spenderade jag i Lidköpnig så min lillbror hade fotbollsturnering som jag stod och kolla på sammtidigt som jag va en isbit men tinade när jag hittade mina hörlurar i väskan och kunde lyssna på musik. Körde slut på min full laddade Iphone batteri på förmiddagen så jag tog mammas och körde sluta på de med på eftermiddagen.. ;) hehe jag kan jag :)
Va även inne i centrum och kikade efter konfirmationsklänning men hittade INGENTING!! får massa panik!
Ska göra ett inlägg med några jag har tittat på men som jag som vanligt inte kan bestämma mig för vilken..
Det är 6 st och det gör inte saken lättare!
Nu ska jag gå och sköja ut inpackningen men gör det i den andra badrummet eftersom spindeln lygger kvar och vaktar sitt revir..
Det är min dusch spindeln! :(

-Julia

Kväll

Kom
Ganska nytt hem från en underbar kvällen big smal!! :D helt underbart, längtar redan till nästa gång:) min fina vän Anton skjutsade hem mig och nu ska jag sova:)
Tog en fika med Josefin efter jobbet också! myyys:)
Imorgon ska jag åka till Lidköping där jag ska vårshoppa:) behöver uppgradera min garderob från grund och botten;)
-Julia

Frukost

Sitter och äter frukost:) varit ute och sprungit och tatt en låång dusch med hårinpackning:) taggar sista dagen på PRAO också, ska faktiskt bli lite tråkigt att lämna stället:( aja får komma och hälsa på ofta:) ikväll ålder jag med massa fina vänner på BIG SLAM!!! Är helt sjukt taggad<3 känner på mig att det kommer bli helt awesome:D
Nu ska jag åter gå till min mat och musik dunkade<3
-Julia

Julia i ett nötskal

Tror ni det blev något pluggande?? Nepp-.- Julia i ett nötskal:) ringt ett viktigt samtal och sen fastnade jag inne i min musik och musikalskapande...:D
Nu blir det i alla fall TV:D
Bor nästan på platsen på bilden;)
-Julia

Städastäda

Har städat hela huset nu, härligt att ha gjort det nu denna vecka:) va även i kyrkan efter praon och pratade med våran pastor eftersom jag ska döpa mig på söndag :D är rätt närvös:)
Ska ta och plugga lite och sen kolla tv:)
Imorgon är det sista PRAO dagen:) har verkligen varit jätte roligt:) lärt mig en hel del:)
Imorgon är det BIG SLAM!!! Yeeey:) kommer bli hur bra som helst!!:D är sjukt laddad:D
-Julia

I morgon timmarna

Vaknade precis och ligger fortfarande och drar mig :) börjar som vanligt kl 11 så behöver inte stressa:)
Matchen igår gick toppen! Vi vann med 2-1, härligt tjejer!:D idag ska jag städa och göra läxor. Sånna dagar måste finnas också,-.- hoppar över att springa idag pga art jag sprang och spelade match igår:) måste vila också;)
Nu ska jag fixa i ordning mig inför näst sista dagen på PRAO:)
-Julia

DM match

Sitter för tillfället i en bil med blöta rutor. Ösregnar ute-.- på väg till match med klubbens 96or som behöver förstärkning:) varit på ett spontanbesök hos frissan idag och klippte bort lite slitna toppar, härligt:) skulle även vaccinera mig men blev inte så^^ nu taggar jag match! De ringde idag en timma innan samling så blev att skynda hem och packa väskan;)
(min underbart fina vän får stå för bilen, helt galet va fin hon är!!)
-Julia.

Gulliga

Gulliga kommentarer ni lämnar:D blir jätte glad <3
Har förövrigt helt sjukt mycket saker att göra så uppdateringen blir inte så hög.. Har en lugn stud nu, men ska snart gå och lägga mig för sov inte så mycket förra natten. ^^
Praon går bra men börjar dra sig mot sitt slut och snart tillbaka till skolan...
Pratat med Emelie med och hon är inte på topp när det gäller bloggandet. Får se om hon kommer tillbaka;)
-Julia
(bilder från helgens aktiviteter)

Löprunda

  
Var ute på en löprunda. Riktigt härligt men va helt död efteråt... ^^ Duachade och nu har jag gjort iordning min frukost :) blivit duktigare och duktigare på att äta frukost... ;) Vid 11 drar jag till jobbet och jobbar lite :) ikväll ska jag sjunga och träna fotboll :D ha nu en riktigt bra måndag!
-Julia

brownhair

   
Har inte tagit så mycket nya bilder så blir lite från we heart it :)
Har tagit det ganska lugnt idag :) Åkte till kyrkan vid 11, det var några från kongo som spelade och sjöng ;) riktigt duktiga :) När jag kom hem hade min mamma anlänt från en vecka i sydafrika :) har saknat henne <3 Vi ät jätte god mat och sen tog jag en promenad men mamma, pappa och lillasyster :) en timma gick vi, härligt :) När jag kom hem blev jag så otroligt sugen på krusbärs kaka så stälde mig och bakade men min lillebror :) riktigt god blev den, mmmm! x)
Sen åkte jag och mina tjejer ner till stan och spelade innebandy och volleyboll med fina boys :D härligt att få springa lite :) Har precis duschat och inser att jag inte alls är trött och klockan är snart 11... -.- ska jobba imorgon och tänkte springa innan :) hehe får sse hur det går :P Ska ta och snacka lite med en fin vän till mig och sen läsa och sova :) hoppas ni har haft en bra helg! hörs nästa vecka! :D

-Julia

Frågor och Svar

Kassy - En tjej med stil om Lördag:
Vad snygg header!!
Hur gjorde du den? :)
Sv; Tack! Det är Emelie som står för designen, och du vet hur bra hon är på blogga... men hon har gjort ett inlägg om det tidigare  :)
Klicka här så kommer du dit ;)
Om du inte förstår får du gärna komentera igen! (ingen fråga är en dum fråga!)

Fortsätt gärna fråga!! riktigt roligt :D

Lördag

Godmorgon:) lördag idag och det är såå härligt;)
Idag ska jag plugga en massor, tänkte dra till gymmet en stund och ikväll ska vi grilla :) just de där plugget låter inte så roligt men måste göras... Annars ser det ut att bli en bra dag:)
Igår spenderade jag kvällen men underbara vänner i kyrkan :) såå härligt att komma bort från vardagen lite...
Vet inte riktigt vad jag ska göra med Emelie och hennes bloggande... Menmen-.-
-Julia

Här var det inte mycket till liv...

Ingen uppdatering med har inte så mycket att skriva om...:)
Har varit på PRAO:) kul;)
Fick en fråga om vart jag praoa. -jag praoar på b.young. Det är en klädkedja som inte är jätte känd men har verkligen jätte fina kläder;) tycker ni ska ta och kolla upp vad det är:)
Var ute och sprang imorse;) sååå härligt:) verkligen att rekommendera:)
Vet att det låter hel galet men. Jag kör taktiken...
... Gå upp 2 timmar innan jag måste åka, springa en halv timma och den har man drygt 1 timma att duscha, äta frukost och göra sig i ordning:) och att gå upp kl 6 när man börjar tjugo över 8 är inga problem:)
Nu ska jag ta och sova... Imorgon ska jag ta tag i mina läxor innan praon och på eftermiddagen är det Konfa och ska försöka klämma in ett pass på gymmet där imellan:) hehe^^
-Julia

Running


Tjena sötnos <3
Godmorgon!
Är på riktigt bra humör idag :) Vaknade vid 8 och gick ut och sprang, såå härligt :)
undertiden jag sprang kom jag på idén att jag ska skapa en ny blogg, själv. Betyder inte att jag slutar blogga här. Men eftersom denna handlar om mitt galna liv i stärsta allmänhet så vill jag inte dra in min träning för då blir det lite mycket. Därför skapar jag en till blogg :) Har inte kommit på något namn än men ska fundera på det under dagen. Nu ska jag göra i ordning mig och sen åka ner till PRAO ;)
-Julia

Prao

Har haft en lugn dag:) paraoade mellan 11 och 14 ;) gött :) hade även sång och fotboll, så är rätt trött nu...
Legat och läst en stund nu och ska ta och krypa ner i sängen snart.
Har även kommit på att jag ska börja bli väldigt hälsosam:) så tänkte ge mig ut och springa på morgonen imorgon, passar på bär jag ändå börjar kl 11:) blir även att äta nyttigt, inget godis, chips, eller kakor ;) får hoppas att jag kan hålla detta, för vore inte fel att kolla i form nu innan sommaren!:)
-Julia

min nya kärlek <3



Hel kär i domma små krypen <3<3
Kom hem från en lång dag/natt hos Emelie med fina brudar <3
Kollade på 3 filmer och somnade inte för än vid halv 5. Hehe, hade en held del att diskutera om man säger så :)
Vaknade kl 12 och gick upp och åt frukost. hehehe, chokladflingor, tekakor och rostat bröd ;) hihi
Gosade även en hel del men hennes UNDERBARA katter :) l sååå söta<3<3
Åkte hem vid halv 3 och nu sitter jag här helt död... ska kolla på "UP" eftersom jag aldrig har sett den innan och mina bröder har lånat hem den :) ikväll ska jag ner och spela innebandy med mina fina vänner hehe, får la se hur det går med tanke på att jag vridit dygnet lite... ^^ aja :)
Imorgon börjar min PRAO, ska bli såå roligt!JAG ska praoa på en klädbutik inne i stan, ska bli super kul :)
Nu ska jag sluta babbla och "slå" ner mig i en mjuk soffa eller säng någon stans och myyysa1! :)
-Julia

Packat och klart

Tänkte bara berätta att allt är packat, tror jag:) blir upphämtad här om en stund och sen åker vi;) kommer bli awesome:) tar med kameran så kommer knäppa en hel del kort ;) ska försöka hålla uppdateringen också;) hihi:)
-Julia

Göteborg

Varit i Gbg med fotbollslaget idag :) och kom på något vi inte har varit med om x) vi har träffat Torbjörn Nilsson och Kristin Hammarström :) kollar på FC Kopparbergs träning och ätit på donken utanför ett fullsatt Skandinavium inför konståknings VM ;) sen åkte vi vidare och spelade laserdome ;) såå kul :) och efter det blev det att sitta i relaxen ;) super mysigt:) men som om detta inte vore nog så har vi också lyckats klämma om en översvämning också ... Hehe vi kan vi;) dela relax rummet var översvämmat eftersom det var något fel på dusch avloppen som inte dör in vattnet... Hehe åkte hem i in bil med musik på högsta volym så denna dagen kan inte ha varit så mycket bättre :D hihi.
Nu ska jag ta och krypa mer i en nybäddad säng och soova ;) imorgon åker jag och två vänner till Emelie och sover där;) kommer bli myyyyys;)
-Julia

10 h

Matte snille som jag är har jag räknat ut att jag är tränat 10 h fotboll på tre dagar:) förstår ni hur ont jag har i min kropp nu?!:O kan knappt röra mig...
Har iallafall varit en rolig vecka;)
Imorgon åker jag men lager till Göteborg där vi ska kolla på en fotbollsträning och sedan spela laserdome:D kommer bli awesome <3
Hoppas ni står ut med denna dårliga uppdateringen men skyll inte på mig utan säg till Emelie...-.- ska ta och tjata lite (eftersom jag inte alls gjort det tidigare) hehe... ;)
-Julia

Lunch time

Tar tränat 1 och en halv timma nu. Ätit lunch och ligger i min fina väns knä och halv sover:) har teori om en kvart och sen ett träningspass till:) ikväll ska jag på ytterligare ett träningspass med laget;) härligt! Hurtiga tjejen var det här;) ska även kolla på match efter tränigen så håller mig nere vid fotbollsplanerna hela dagen;)
Emelie lovade att göra ett inlägg igår, man va hände med det...-.-
-Julia

Fotbollsakademin

Har varit och spelar fotboll ända sedan 9 i morse:) regnet har öst ner och jag har blivit ganska blöt och kall... Riktigt roligt och lärorikt iallafall;) nu har jag precis tagit en vaaarm dusch och ska nog ta en tupplur :) ska försöka få Emelie att blogga lite också, klarar inte att hålla uppdaterat hela tiden^^
Bilden är lånad, har bildbris på telefonen:(

När regnet faller ner

Regnet faller ner och jag har sprungit runt på fotbollsplanen och fryst örona av mig...
Kollat på "Jag skanar dig" med mina brudar! hemsk film de där! men rekomenderar den till er alla!
Ska ta och gå in i duschen och tina upp mig och sen äta lite mat.
Imorgon borjar fotbollsakademin, spelar då fotboll mellan 09:00 - 15:30 tisdag, onsdag och torsdag! shit kommer vara helt död på fredag när jag ska till göteborg men fotbollslager :D men vad gör man inte för fotboll?!

-Julia

FRÅGA TILL ER!!!!
Vad tycker ni om frågestund??

brudar


Sitter och väntar på att mina brudar ska rulla in! kommer bli grymt, kolla på film snacka och skratta en massor! <3 love it :D fått massa frågot om bloglovin byte! och självklart säger jag!! jätte roligt att ni tycker om oss. Men Emelie brukar vara den som fixar med det så lovar att hon gär det. vi skriver en komentar till er när vi följer er :) Även haft tanken om en frågestund?! vad tycker ni om det??
hoppas ni får en jätte bra måndag!
-Julia

Sur tjej

Inte på mitt bästa humör idag...
Va i kyrkan på förmiddagen, underbart;) började även planera lite om veckan framför oss, då vi ska träffa några kompisar och ha helt galet roligt:D haft gäster här också, men va dock helt DÖD så va nog inte den roligaste personen... Ligger i sängen med musik i öronen , läser och sover lite. Insåg att ingen väckt liv här så passade på lite;)
Blir som vanligt inga bra bilder när jag bloggar från phonen;) ....
-Julia

Godnatt

Ska ta och krypa ner i min kalla säng nu. Är jätte trött och kommer somna bums...;)
Vill tacka för alla söta kommentarer:D Man blir verkligen jätteglad;)
Har insett att jag har sjukt ont i mina armar för har vandrat omkring med mina tvillingkusiner på armarna hela dagen;) sååå söts<3 jag är såå svag för små barn. Ett bebis leende och jag är lycklig hela dagen ;D så underbart;)
(bilden är sedan sportlovet, hade inte så mkt bilder på mobilen -.-)
-Julia

Glad påsk !!!

Sitter och trycker i mig sötsaker;) hehe gottgott. Ska ta och hits på något bättre och ikväll drar jag och tränar bort allt:) så h en glad påsk!!

Mörkret dog när ljuset kom

´Mör
Kom från längfredagsgudstjänsten för en stund sedan. Mys
Vill bara upplysa er om att det snöar här!! :O Hallå men det är faktiskt april! Har i alla fall haft en mysig förmiddag i kyrkan med fina mäniskor. Ska ta och städa lite på mitt rum och bya om eftersom det kommer fina kusiner till mig om en stund :) saknar dem såå <3 Ska även försöka ta mig ner och träna lite ikväll också, lände sedan nu. Kanske ta lite funny bilder också. Vem vet vad Julia kan hitta på en grå fredag som denna.
-Julia

Ett stort leende



Som ni kanske har läst att Emelie är sjuk (igen) -.-
Sista dagen i skolan på jätte länge bestod av två prov, älskar mina lärare! Kändes endå som att de gick rätt bra på båda. Har spenderat min kväll i kyrkan. det var skärtorsdags gudstjänst och jag och tre brudar till sjöng en massa. Promenerade hem med min underbara vänn, går inte och har roligare med henne!! lovar er att det inte kan gå en minut utan att vi skrattar <3 Kom hem för en halvtimma sedan och precis nu när jag gick in i mitt rum såg jag vad som låg på mitt skrivbord! en ny IKON tidning!! åååh älskar den tidningen <3
Så vet vad jag ska göra ikväll, hihi.
Imorgon ska jag sjunga igen i kyrkan (långfredag) + att jag får finbesök av kusiner som kommer hit och hälsar på :) älskar mina små pluttar ;) SSka sjunga i kyrkan på söndag igen :) hehe mycket nu.
tisdag till torsdag är jag uttagen till fotbollsakademin i min förening. Så ska träna fotboll från kl 9-16!! ååh sååå roligt!! Får se hur den uppdaterigen blir men lovar att uppdatera så fort jag får tid ;)
Nu ska jag dyka ner i min tidning och sen sova.
-Julia

Morgon

Man kan säga att jag och mitt immunförsvar inte har den bästa relationen just nu. Hur svårt kan det vara att se till att jag inte blir sjuk all the time just nu?

Sitter den här slöa morgonen med förkylning och ont i huvudet. Har en katt som gör hur mycket bus som helst så samtidigt är jag kattvakt. Så ska fortsätta med det jag gör och försöka att inte bli uppäten av katten!



Mera kattungebilder ;)

Smutsigt vatten speglar också

Sitter och väntar att sista lektionen ska börja. Slutar vid 14:15 härligt;) får skynda mig hem sen för kommer en kompis till mig ;) hehe, måste även städa lite så får se hur kul kompis tycker att det är och se på:)
Igår va kg i kyrkan och övade inför påskhelgens högtider då jag ska sjunga. Va hemma vid 20:30 och åt lite mat. Se. Bestod resten av kvällen av plugg...
Ikväll blir det fotbollsträning i iskall kyla, får ta på mig massa kläder x)
Har även planerat lite planer med mina brudar om påsken då vi ska hitta på massa roligheter;)
Men nu ska jag återgå till världens bästa uppfinning, MUSIKEN!!! <3<3<3

Frukost på musikens toner

Godmorgon alla glada (och minde glada)
Sitter och äter lite frukost och dunkar hög musik! Själv börjar jag inte för än 10 idag så tagit det lungt på morgonen. Har bara 4 dagar kvar i skolan sen är det loov!! såå härlig! och efter loveet har jag PRAO i 2 veckor, så kommer bli chill! (hehe)

tror jag har visat er bilden innan men jag vill ha sommar <3
Såg att Emelie insåg att hon också hade en blogg att sköta. fast det var lite jag som sa åt henne att göra det ;)
I går kväll var jag och spelade innebandy men massa kompisar. Grymma är ni <3
vred tyvär till knät i slutet och kunde knappt gå men de gick bra. Spelade sista minuterna i stor plåga, men vad gör man inte för att ha kul :) hehe, sån är jag :)
Nu ska jag gå och borsta mina små gaddar och fixa de sista innan jag åker :)
-Julia

Fotboll för med sig trötthet

Sitter här, i min säng och ska göra ett snabbt inlägg innan jag somnar. Är väldigt trött efter att spelat fotbollsmatch idag och sovit dåligt hela veckan och inklusive helgen fast jag sovit över 8 timmar. Gör mig galen sådant.

Tror mitt snabba inlägg just nu är det första på en vecka? Vet inte riktigt vad som har hänt, men var datorlös onsdag och torsdag. Måndag hade jag träning, tisdag minns jag inte och fredag inte hemma. Igår var det kalas och städning. Inser nu att jag faktiskt hållit på med en del. Där har vi förklaringen som i ett mattetal! :D



Nämen vilken sötnos! ;3

Finbesök

Känner att bloggen bara dalar neråt... vet inte riktigt vad som hänt med Emelie och hennes bloggning...
Väntar på besöka av min fina vän som jag knappt hunnit träffa denna vecka. Ikväll blir det innebandy men underbart folk! ni är grymma!
Förmiddagen spenderade jag i kyrkans lokaler. och har precis ätit lite lax. såå gott ;)

Vill även tipsa om min underbara syslings fina blogg. helt underbar är den! Läs den!!
Ta er några minuter till att läsa den, men blir verkligen berörd! <3
-Julia