Börja igen??

funderar på att börja om igen efter nyår? vad tycker ni? ;)
Juste ja..! GOD JUL på er!! :) hoppas ni har haft en super jul!! Det har jag haft i alla fall :)
Fått en massa fina paket som jag är super nöjd med bl.a. en klocka, resa till kittelfjäll med hela BIG SLAM gänget (:D), ring, WESC hörlurar, pengar och massa andra fina saker! :)
Idag har jag tillbringat början av dagen med mamma inne i stan på mellandagsrea! Tog en chailatte och chokladmuffins på EH, bytte min klocka, och inhandlade ett par svarta Dr.demin, en vit kofta och lite välbehövliga underkläder, så jag är super nöjd! :D
va hemma vid två då jag åt lite mat och packade match väskan för att sen åka iväg på cup med laget!
Åkte där ifrån med fyra förluster och ett sträkt ben... woohoo (tagga nyår!) hoppas att det känns bättre imorgon och inte är någon allvarigare än så...
Nu är väskan packad igen för imorgon åker jag ner till södra Sverige för att först träffa lite kusiner som bli 1 år och sen fira nyår med kompisar till familjen... Får väll se hur roligt jag får men löser sig på ett eller annat sätt.. ;)
Nu ska jag fixa det sista innan jag ska gå och lägga mig! hörs nästa gång om inte innan! ;D hihi
kram

it hurt

Var ett tag sen senast och har väll hunnit med en hel del kan man ju säga..
Har införskaffat mig en nyårsklänning, handlat klart ala julklappar, träffat massa underbara vänner och spelat innebandy, skuggat på gymnasiet både i fredags och idag (samhäll och estet musik) Trivs super på båda ställena men tror det blir estet iallafall ;)
i går vad ja¨g på gymmet och görde tre spenhårda pass. Bodypump, Bodycombat och Zumba. Kunde knappt lyffta min armar efter... Idag tror jag mig ner till gymmet igen för ett spinningpass med Josefin och kan hälsa att det kännde i bena aqtt jag tränat i 4 timmar dagen innan! Kan knappt få på mig en tröja, så ont har jag!!
Imorgon går jag i skolan fram till lunch och sen hen och gör mig iordning för att ha julkonsert på kvällen. kommer nog bli super bra om jag inte får sitte i rullstol eller något för att ta mig fram ;)
Sitter och kollar på Ensam hemma 2 nu och ska krypa ner i sängen sen så jag orkar med de två sista dagarna av höstterminen i nian! :D woohoo!! hoppas ni får en GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR om jag inte hör av mig innan det. kram på er alla! :D

Torsdag

Har lussat hela dagen i hela staden idag. Mysigt va det i alla fall trotts minusgrader x)
Åkte till stan och fikade med mormor efter skolan och sen åkte jag direkt till gymmet! :) ett CX pass och ett pass i gymmet! Underbart! Träningsvärk imorgon!
Och på tal om imorgon så ska jag spendera den dagen på gymnasiet tillsammans med min bonus syster! :D kommer bli hur bra som helst! Ska även och beställa mina glasögon som jag hoppas kan få bära innan jul:) spännande;) Sen på kvällen ska jag träffa massa kompisar och julmysa en massa! <3 Ååh tycker verkligen om er hut mycket som helst!!
Men nu ska jag kolla på film och sen sova:) kram

Kvällen

Hallå! Tänkte slänga upp något roligt här men bli nog inte så roligt... ^^
Har haft Lucia rep idag och imorgon smäller det till med 4 lucia tåg ;)
Kommer nog gå rätt bra. Vill bara ha helg nu så jag kan få sova ut! Mim klocka står på 5:15 så jag ska hinna imorgon! Kanske bäst att sova nu då.. Godnatt!

Hejhej

Nu är jag tillbaka! ;)
Har haft en helt galen vecka! Sprungit från sångrep till lektioner, läxproppat skrivbord och lucia tåg. :) mår både bra och dåligt av senna här saker;) berättar kanske mer noggrannare någon annan dag när jag orkar:) idag har jag varit i skolan, skaffat gymkort + tränat och varit hemma hos Goa Hanna med massa andra fina människor och julmyst lite! Underbaraste vännerna jag har!! <3 kom hem vid 22 och har packar väskan, fixat frukost och ställt klockan för imorgon bär det av med halv 7 bussen till gymmet för ett morgon spinningpass;) underbart!! :D riktigt taggad!! :) så nu är det dags att sova så för jag höra av mig någon annan dag! Kram!

Följ mig på Gifboom!

Juliarunnemalm @ Gifboom

Reading in the light from a candle <3

Har haft en super mysig kväll tillsammans med massa fina vänner! Ätit gröt, glögg, skumtomtar, pepparkakor och massa annat gott <3 mår så bra av att träffa alla:D har även fått veta att min jätte fina vän Vanja är andra lucia i min lilla stads lucia tåg! Grattis till henne (jag anmälde henne) <3 ;)
Har precis tänt lite ljus och ska lägga mig och läsa lite innan jag somnar och sedan vaknar upp till en av dom stressigaste veckorna i mitt liv!! Helt galet! Hörs när jag får andrum;) kram

Första advent <3

Lite mysigt med advent iallafall. Nu väntas advent mys med massa fina vänner <3

difrent pic from the year and one update ;)

länge sedan jag bloggade senast men har haft så sjukt galet mycket att göra denna veckan... när jag tänker efter har jag nog inte bara suttit och gjort ingenting på hela veckan... Har skrivit krönika uppsatts, matteprov, massa rep inför julkonserter och luciatåg, historiaprov, spanska prov, träningar och massa andra saker! och nästa vecka ser likadan ut om inte änns värre!
I går var jag och bowlade tillsammans med Josefin, Emelie, Anton, Emma, Lukas, Alicia, Julia, Micha och Ebba. Massa, mys, fika, skratt och musik efter åt :D sååå galet roligt jag har med er!! <3 kärlek till er ALLA!!
Emelie sov även här efteråt. Färgade håret igen igår. blev riktigt bra! vaknade tidigt idag eftersom Emelie skulle ner och ha konsert som jag följde med på. mysigtmysig. kom ihåg när jag satt i samma orkester och spelade samma låtar! För er som inte viste det så har jag spelat fiol i 6 år. va väll aldrig så där jätte bra tyckte jag även fast många andra tyckte det. men slutade pga lärare och att jag inte utvecklades något... aja strunt samma!
Efter konserten åkte jag hem och stortädade på mitt rum. behövdes kan man ju säga. även fast jag ganska snart ska få ett nytt rum, men det kan vara härligt till jul. försökte mig på att plugga lite men har inte kommit någon vart utan använde eftermiddagen till att lösa men låtar till nästa vecka :) sånt behövs med...
vid fem åkte jag till min favorit Josefin och tränade.  fruktansvärt härligt och kan nästan garantera träningsvärk imorgon! :D underbart! Har ganska precis duschat och suttit och plankat en låt (för er som inte vet vad det är så är det när man tar ut vilka ackord och toner + stämmor det är på en låt) och ska snart äta middag med familjen. ska bli mysigt nu eftersom det va ett tag sedan vi gjorde det sist. ikväll blir det att sitta i soffan och dö lite eller kanske sätta sig med plugg som jag borde göra... har 4 prov och ett projekt som ska in näsa vecka såå...
Imorgon ska jag till kyrkan och fixa fika. första advent! mysigare är mysigast!! <3 sen på kvällen kommer det massa familjer hit och äter julgröt, glögg, skummtomtar och massa annat gott! :) super mysigt!!
Men nu ska jag gå och hittade något som jag kan sätta på mina händer eftersom dom fry-y-yser jättemycket!!
Känner även att det blev ett långt inlägg men hade lite och skriva! kram!!