much to do.....

har verkligen huuuur mycket som helst att göra!! men det är mitt liv eller vad ska man säga....
Har sjung hela dagen efter att ha gått en lång dag med ett matteprov och ett geografiprov.... suttit och skrivit historia uppsatts, övat lite engelska glosor och precis sett näst sista avsnittet av portkod 1321! :D ska fortsätta med lite elementarpartiklar innan jag somnar. Men nu måste jag springa och ladda datorn innan den dör. kram
 

pissväder

 (jag får ursäkta mitt barnsliga språk i detta inlägg men är inte på humör för ett bättre)
ååh jag hatar hösten/vintern! Jag hatar Sverige! Jag hatar regn! Jag hatar kyla! Jag hatar blåst! JAg hatar att gå i nian! Jag hatar att ha varit sjuk! Jag hatar skolan! Jag hatar att tiden bata flyger iväg! Jag hatar ALLT!!!!
UUUSSCCCHH!!!!!!!!
det är verkligen iiiiiiiiiiiiskallt och fryser som en hund trotts att jag stått i en alldeles för varm dusch i en halv timma! gick bajs dåligt på Biptestet idag eftersom jag antagligen inte helt har hämtat mig efter min förkyldning! ååååååhhh bajsbajsbajs va dåligt det gick!!!!!
tränade i en timma i orkan, ösregn och 0 gradit!!!!! bläääääääää va otroligt kallt det var!! har aldrig varit med om värre!
Sitter in virad i min filt med en stor varm tröja, ska tända lite ljus och börja skriva på min uppsatts som ska in nästa vecka tsm men ett helt bajsprojekt!!
orkar verkligen inte mer. + att jag har 7 konserter, 7 prov, 5 lucia tåg och en hel del annat som ska avfyras innom tre veckor!! :O
Men nu ska jag lägga fokus på historia och sen sova! kram

Nybäddat

Haft en bra dag. Spenderat största delen i sängen men det behövs sånna dagar också, inte sant?
Va nere och spelade innebandy men min saknade vänner :D och när jag kom hem körde jag tjugo minuter spinning och tjugo minuter mag och rumpstyrka! Puuh!! Lär ha träningsvärk imorgon! ;D underbart!
Tog en låång dusch med inpackning och benrakning osv... Känns bra att starta en ny vecka som en frech människa ;) hihi!
Åt även god kvällsmat, två grova knäckemackor, en clementin och en banan. Många nyttiga vitaminer och mycket gott!! :D
Men nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och sooova! Kram

Toppen helg!

har haft en helt galet mega grym helg med 140 andra underbara ungdommar! :D fest 24/7
Började i fredags kl 19:00 med Big slam möte! underbart! spenderade två timmar på ROBERT men galet mycket skratt, milkshake, spel, och underbara vänner!! sen vid 00 var det nattvard. hur mysigt som helst!! <3 sen vandrade vi dit där vi skulle sova. efter massa uppblåsningar av madrasser osv och långa toa köer låg vi i sånger vid halv 2 sov några timmar. upp halv 8 och plocka ihop att igen och sen tillbaka till kyrkan för frukost, morgongympa, seminarer, lunch på stan och uppdrag! lär känna så många nya vänner!! jag åkte hem kl 17 medans dom andra fprtsatte med ett till big slam möte där jag fick höra över telefon att mitt bästa lag vann uppdraget!!! :D wooohoo!! vi är grymma!!!  idag har jag tagit en riktigt lång natt. somande vid 22 och vaknade halv 11 :D underbart! så nu är jag pigg och ska använda hela dagen till att plugga men ikväll åker jag ner och träffar min saknade vänner!! har inte träffat dom på snart 3 veckor! :O kommer bli helt toppen bra!! :D kram

upptagen och vet inte varför jag sitter här...

... men jag har verkligen inte hjärta för att ta tag i läxorna även fast jag vet mycket väl att jag måste göra det igår!
har varkligen varit upptagen hela dagen. gick direkt till kyrkan (jag och Emelie) efter en lugn skoldag. lämnade av väskorna och sen gick vi matade oss men en pizza eftersom ingen av oss ätit varken frukost eller lunch... lite hungriga va vi då... satt där inne en timma och myste med massa prat ;) sen tillbaka till kyrkan där vi fastnade med sänkasepp även fast vi nog borde gjort nyttigare saker men... (jag vann iaf, så det va ingen fara) x)
vid kl 17 träffade vi Elisabet, Stina, Jesicca, Alicia och Sara för att repa iför konsert om några veckor :D ska bli jätte roligt! det är verkligen bästa mäniskorna som går att gåra något sånt här med! <3 kärlek till er! va klar vid 19 men satt kvar och pratade och skrattade massa till halv nio då jag cyklade till ishallen och mötte upp familjen. åkte hem och sen dess har jag bara gjort... ingenting... ååååh måste ta tag i mitt liv NUUUUUU!!!!!!!
ska göra det nu och sen gå och lägga mig.. hör av mig någon gång. kram 

från botten till toppen!

Har varit i skolan idag vilket kändes bra! är jätte svullen i halsen så låter som en val när jag pratar men... bakade bröd på hemkunskapen vilket blev riktigt lyckat. lyckades även bada min telefon i toaletten vilket va lite minde lyckat men till mina stora lycka och förvåning funkar den precis som den ska! :D :D gick till gymnasiet vid 17 och la på mig lite mer information om gymnasiet och är 99.0% säker på att jag ska välja Estet-musik! :D vilket känns otroligt bra!! :D nu ska jag försöka få lite läxor gjorda och sen sova och hoppas på att jag kan prata imorgon... kram

Sjuk

Har levt med feber, huvudvärk, förkylning, halsont och lågt blodsocker sedan i fredags... Usch! Hatar att vara sjuk! Har även varit hemma idag men börjar känns mig bättre och hoppas kunna gå till skolan imorgon. Detta är verkligen sämsta veckan att vara sjuk. Har redan missat en krönike-uppsats i skolan och imorgon är det öppethus på gymnasiet som jag verkligen behöver gå på, på onsdag ska jag repa i kyrkan till konsert om några veckor och på fredag till lördag är det Big slam helg som står på schemat. Har två prov nästa vecka och ett till veckan efter de + att projektet ska in om två veckor också... Lite jobbigt! Hoppas även kunna komma igång med träningen snart igen. Men med turen på min sida går jag till skolan imorgon igen vilket vore extremt lättande!
Nu ska jag dricka upp mitt te och sen sova. Kram

Suck

Kämpade mig igenom ett spanska prov, historia förhör, engelska glosor och en körlektion innan jag verkligen inte orkade med. Så tog 13:45 bussen hem. Kom hem med 38 graders feber, huvudvärk, halsont, yr och ont i hela kroppen... Har sett klart på PLL på eftermiddagen och ska packa det sista nu innan jag åker till mormor och morfar över helgen. Kommer bli jätte mysigt att träffa dom + mina kusiner igen. Men får väll knarka Alvedon... Hör av mig. Kram

little things - one direction

 
har ni missat denna låten har ni missat något vackert! one direction är inte största fanet av one direction men denna låten får mig att må bra! :)
 
vaknade för en stund sedan och har precis fått på mig kläder efter en härlig dusch! ;)och sitter nu och äter lite mat. Ska besöka gymnasiet idag för information så går mellan 09:30-12:50. underbart! tar en fika i staden  med mina absoluta favorit flickor! hoppas på en bra dag! :D kram

I'm fine!

Blev lite ändrade planer och åkte hem till Lisa med familjen och åt pizza. Det är ju faktiskt farsdag;) helt ok kväll iaf trotts att jag nog inte är helt frisk, men vill inte erkänna det för mig själv eftersom jag kommer missa så mycket om jag är sjuk denna veckan!
Ska sova nu. Godnatt

Frusen, skakar, snart sjuk?

Sitter nere i stan och väntar på bussen hem... Orkade inte gå eftersom jag är iskall och frusen... Varit och sjungt i kyrkan idag;) gick riktigt bra trotts att jag inte är helt bra i halsen... På väg att bli sjuk? Hoppas inte det. Är så mycket saker pågång så jag minns inte ens allt^^ gick till ishallen is ösregnet och blev super blöt och kall... Hoppas på att min dator klarade sig eftersom den låg i väskan^^ nu ska jag hem och plugga som en nörd till judendom provet vi har imorgon... Kan verkligen inget alls!! :/ får väll se hur det går.. Ikväll åker jag ner och träffar Josefin, Julia, Joakim, Johan, Daniel och säker en massa till och spelar innebandy! Yeah! Saknar dom sååå HÄÄR mycket!! Nu hoppas jag art bussen kommer snart så jag slipper frysa mer. kram

Update

Ojoj! Ett tag sen sist;)
Dagen har varit ok. Åkte till skolan vid tio i åtta! Usch på det!!! Rätt lugn dag iaf fast blir ganska stressad av alla prov som ligger framför mig! Hade sånglektion på eftermiddagen och sen cyklade jag hem i spöregnet! Blää! Slängde på mig träningskläder och cyklade upp till bästa vännen och körde styrkepass! Gaaah! Kommer inte kunna gå imogon! Men det är härligt! Sitter i kyrkan nu och ska prata lite om framtida saker och sen hem och plugga. Bläbläblä! Men när jag är klar med det ser jag fram emot några avsnitt PLL! :D gaaah, riktigt bra serie för er som av någon anledning lyckats undkomma den x) ta en titt lovar till 99,9 % att du kommer bli beroende av den ;) hör av mig någon annan dag! kram!

(Yesyes, you see the new haircolor down)

Fredagkväll

miss summer
 
sitter och väntar på Björn och resten av hans familj nu. kommer bli en toppen kväll!  :D Har verkligen saknat hela familjen! :)
Är riktigt nöjd med min nya hårfärg som jag visar bild på någon annan dag.
Imorgon är planeran att fota lite med Josefin om vädret tillåter oss ;) men går ju faktiskt i regn också ;) hoppas ni får en bra fredagkväll! kram!

Haircolor

Sitter med hårfärg i håret nu! Ska bli härligt med lite nytt nu i november!:)
Får besök av min fina vän och hans familj ikväll! Blir tacos, mys kanske promenad till vattnet eller liknande! Kommer blir super bra iaf!
Satt uppe och snackade med Emelie i två timmar i natt så vaknade inte för än 20 i 11 med det va väldigt härligt att sova ut eftersom jag va redigt trött!
Har även hunnit städa på förmiddagen vilket känns bra också! ;) yeahyeah livet rullar x) men nu ska jag spela lite spel och sen skölja ur färgen. Hörs någon annan dag. Kram